FÜLES

Kiderült Trokán Péter titka: sosem vált el, méghozzá ezért

Bár az egész ország azt hiszi, elvált férfi, valójában sosem állt oltár elé Trokán Péter. A színész sosem bánta meg ezt a döntését, mert bár hisz az örök hűségben, nem hiányzik neki a hivatalos procedúra.
  • Szerző: Ripost

Mintha megállt volna az idő Trokán Péter felett, fitt, sportos, daliás, senki nem gondolná róla, hogy 73 éves, s mindenki azt hiszi, hogy elvált férfi, miközben soha nem is volt házas.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nem bizony. Ez valahogy így alakult. Tizenhat évig egy család voltunk a lányaimmal és az édesanyjukkal, de ez a hivatalos része kimaradt. Ettől függetlenül hiszek és tudok azonosulni az örök hűség fogalmával, de maga az esküvő, a nagy nap – bár nincs vele bajom – nekem különösebben nem hiányzott. Egyáltalán nem bánom, hogy nem nősültem meg„ – mesélte őszintén a színész, aki arra a kérdésre, hogy most van-e társa, sokatmon­dóan csak annyit válaszolt nevetve: „Nem mondom meg, mert akkor úgyis az a következő kérdés, hogy mikor veszem el…”

Fotó: Bánkúti Sándor/Bors

A Bors megtudta, az idei évadra a székesfehérvári színházhoz szerződött, s szeptember végén Az ember tragédiája 2 című színdarabbal áll majd a nagyérdemű elé, de az augusztusi próbákig kiélvezi a nyarat: unokázik, pecázik és rengete­get sportol.

„Hosszú évek óta úszással kezdem a napot, és azt gondolom, ez és hogy igyekszem odafigyelni, mit eszem, biztosan hozzájárul az egészségemhez. Ez pedig 73 évesen az egyetlen fő célom az életben: még sokáig egészségesnek maradni„ – mondta Trokán, akit a sport mellet hároméves kis unokája is megfiatalította.

És ezeket olvastad már?