FÜLES

Kiderült Meghan nagy titka: zártkörű bulin fecsegett a hercegné

Meghan Markle a királyi családdal való szakításról vallott.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle és Harry herceg ez év elején jelentette be, hogy szakítanak a királyi családdal és áprilistól már hivatalosan sem vállalnak szerepet benne.

Fotó: AFP

Utolsó nap Meghan még egy zártkörű rendezvényen vett részt, ahol több munkatársa is ott volt, valamint természetesen a sajtó néhány képviselője is. Nem maradhatott ki Omid Scobie sem, aki meg is írta A szabadság nyomában című könyvében, mi is történt a bulin.

Állítólag Meghan Markle mindenkit megölelt, és amikor hozzá ért, annyit súgott a fülébe: „ennek nem így kellett volna történnie”.

Az író szerint mindenkit letaglózott a tény, hogy ez valóban a búcsú. Ugyanis az emberek happy endre számítottak, hiszen ott volt egy mesés történet: két ember egymásba szeret, összeházasodik, gyermekük lesz, a királynőt szolgálják. Ám a boldog befejezés helyett elhagyják az országot.

Scobie elmondta, hogy Meghan nagyon ideges volt, amiért csak ilyen áron tudtak közös életet kezdeni Harryvel Észak-Amerikában. A terveik szerint ugyanis nem akartak totális szakítást, csak nagyobb szabadságot.

Meghan állítólag azt is elmondta, hogy nagyon bántja, hogy őt okolják a szakítás miatt, miközben „feláldozta az életét ezért a családért”.

Valószínűleg sosem fog kiderülni az igazság arról, ki is akart valójában elköltözni. A rosszmájúak szerint igenis Meghan volt, akinek elege volt a kötöttségekből és hercegnéként akart visszatérni a filmezés világába. Egyesek szerint ugyanis azt gondolta, így sokkal több szerepet és persze magasabb bért is kapna.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?