FÜLES

Kiderült Meghan Markle féltve őrzött titka? Katalin vette rá erre a hercegnét

Nem csoda, hogy mindenki irigyli Meghan hercegné ragyogását - csakhogy ezért minden nap tennie kell.
  • Szerző: Ripost

Ez lenne Meghan Markle ragyogásának titka? Kiderült, hogy a hercegné egy 42 fontos (körülbelül 15 ezer forintos) "alvóolajat" használ, amelyet sógornője, Katalin hercegné ajánlott neki. Arra is fény derült, hogy Katalin az éjjeliszekrényén tartja a szépségelixírt.


Katalin hercegné ugyanis a Beuti Skincare Beauty Sleep Elixir nagy rajongója: a termék 98 százalékban szerves olajat tartalmaz, és egy éjszaka alatt megfiatalítja a bőrt. Az elixír kisimítja a ráncokat és simává teszi a bőrt, és az is nagyon vonzó benne számukra, hogy természetes anyagokat tartalmaz - írja a Daily Mail. Ennyit pedig igazán megérdemel Meghan hercegné is, aki nagyon óvatosan sminkeli csak magát, és az arcán lévő szeplőit sem takarja el.

Egy bennfentes szerint a hercegnék igazán jó kapcsolatot ápolnak. Bár személyiségük nagyon eltérő, de vannak közös érdeklődési köreik, például mindketten imádnak a szabadban teniszezni és az állatokat is nagyon szeretik. Katalin egyébként nagyon megértő, és támogatja Meghant akkor is, amikor apja, Thomas Markle botrányos nyilatkozatot tesz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?