FÜLES

Kiderült, kivel él együtt Hosszú Katinka

Decemberben még azt írták a lapok, hogy egy civil férfi rabolta el a szívét, ebből azonban semmi sem igaz.
  • Szerző: Doris

Hosszú Katinkáról decemberben még azt írták a lapok, hogy újra szerelmes, egy civil férfi rabolta el a szívét. Januárban el is vált Shane Tusuptól, így voltaképpen nyugodtan ismerkedhetne.

A %RIPOST% azonban megtudta: a háromszoros olimpiai bajnok úszónő nem fut a férfiak után. Szingliként remekül érzi magát. Szerencsére így sem magányos esténként, hiszen a testvérével, Ádámmal egy házon osztoznak!

Hosszú Katinka magánélete évek óta lázban tartja a rajongókat. Még a válása előtt összeboronálták edzőtársával, Dudás Dániellel, aztán decemberben arról szóltak a hírek, hogy egy civil férfi az új szerelme. Néhány hete pedig az egyik telefonra letölthető társkereső oldalon tűnt fel az arcképe, így sokan azt hitték, a neten keresi a szerelmet. A %% akkor kiderítette, hogy csúnyán visszaéltek Katinka fotójával, akinek esze ágában sincs társkeresőn ismerkedni. Miután kiköltözött Tusuppal közös otthonából Katka a testvéréhez, Ádámhoz költözött.

„Egy budai házban élnek, nagyon jól megvannak. A házhoz két külön bejárat tartozik, Katinka lakik az egyik szinten, Ádám a másikon, így mindenkinek megvan a saját élettere, viszont, ha Katinka akar egy jót beszélgetni, Ádám mindig ott van” – árulta el lapunknak Katinka édesapja, Hosszú István, aki azt is elmondta, lánya most a karrierjére koncentrál, és remekül érzi magát párkapcsolat nélkül.

Hogy mit gondol most a szerelemről az úszónő, az kiderül a %% csütörtöki lapszámából!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz olyan a töltött káposzta, mint a nagyié
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?