FÜLES

Kiderült, így fogja ünnepelni a karácsonyt az Exatlon új riportere

Gelencsér Timit új szerepben ismerhetik meg a nézők.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a is beszámolt, januárban visszatér a képernyőre az ország egyik kedvenc műsora, az Exatlon! A sport-reality második évada rengeteg újdonsággal készül a nézők számára. Többek között a Bajnokok és a Kihívók új pályákon mérhetik össze az erejüket, férfi és női győztest is avatnak, és egy ismerős arc is visszatér a műsorba, mint riporter. Gelencsér Tímea lesz az, aki a pálya szélén várja majd a versenyzőket, hogy elsőként faggathassa ki őket. Az egykori szépségkirálynőnek ezzel egy álma vált valóra, azonban ez sok lemondással járt: a karácsonyt ismét távol kell töltenie a szeretteitől.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Nagyon örült a családom annak, hogy kaptam egy ilyen lehetőséget. Egyedül azt nehezményezték, hogy a karácsonyi ünneplés megint a rohanásról fog szólni, hiszen 25-én már indulunk forgatni Dominikára. Nekem a szüleim elváltak, ezért kétszer ünneplem a karácsonyt, ráadásul előre is kellett hozni, hogy tudjunk erre időt szakítani” – kezdte a -nak Timi, aki most jóval könnyebb helyzetben lesz az egzotikus szigeten. Mivel nem versenyzőként indult, bármikor telefonálhat a szeretteinek, sőt még arra is van lehetősége, hogy a családja meglátogassa őt.

„Idén lesz nálam telefon, úgyhogy folyamatosan tartani fogom a családommal a kapcsolatot. A legjobb barátnőm és a tesóim biztosan kijönnek hozzám nyaralni, így ha lesz egy kis szabadidőm, akkor tudok velük lazítani. De nekem most a munka az első: nem nyaralni megyek, szeretném ezt az egészet nagyon komolyan venni” – jelentette ki határozottan az egykori szépségkirálynő.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?