FÜLES

Kiderült: Így bánik alkalmazottjaival Klapka György!

Az üzletembert nagy anyagi csapások érték az elmúlt hetekben: elfagyott a diósa, az önkormányzat megvétózta krematóriumának felépítését. Mégis úgy döntött: idén is elviszi egy méregdrága nyaralásra az alkalmazottjait, mint minden évben.
  • Szerző: T.B.

Klapka Györgyöt egyszerűen imádják az alkalmazottjai. És erre minden okuk megvan! A tehetős üzletembert ugyan padlóra küldték az anyagi problémák az utóbbi hetekben, mégsem fukarkodik! Minden évben álomnyaralásra viszi embereit, ráadásul idén nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia azért, hogy jól érezzék magukat a dolgozók.

"A saját pénzemből finanszírozom az alkalmazottjaim nyaralását. Tavaly év végén befizettem őket egy egyiptomi utazásra, de a terrorizmus hatására jelezték, inkább máshová mennének. Így elbuktam a foglalót" - kezdte a %RIPOST%-nak a vállalkozó, aki újabb utat nézett ki.

"Közös megegyezés alapján úgy döntöttünk, Bulgária lesz az úti cél."

Ötmilliót költök rájuk, négycsillagos hotelben laknak majd, all inclusive ellátással.

"Én most nem utazom velük, de bízom benne, jól fogják érezni magukat" - mesélte Klapka, aki hosszú éveken keresztül a Kanári-szigetekre fizette be kollégáit, ideje volt váltani.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?