FÜLES

Kiderült, hová költözhetnek Lajcsiék

Galambos Lajos erősen elgondolkozott azon, hogy a családjával egyetemben külföldre mennek. Valószínûleg a határon túl élő rokonaikhoz költöznek majd.
  • Szerző: The_M

Szerda reggel robbant a hír, miszerint Galambos Lajos nagy valószínűséggel elhagyja az országot, és külföldön él tovább a családjával. A zenész szeretne jóval szerényebb életet folytatni, és mindezt olyan helyen, ahol nincs megbélyegezve. Rengeteget beszélgettek a családdal, és mindannyian úgy gondolják, hogy ez egy remek ötlet.

Bár azt nem fejtette ki Lajcsi, hogy hová és mikor költöznének. Viszont kiindulva abból, hogy a kemény vádakkal illetett trombitás sváb származású, valószínűleg a német nyelvű területekben gondolkozhatnak. Ezen belül is leginkább Németországban, ugyanis a %% információi szerint ott máig vannak rokonaik, akik segíthetnek a beilleszkedésben. Ami valószínűleg nem lesz nehéz, hiszen Lajcsi anyanyelvi szinten beszél németül, felesége és gyerekeik pedig angolul, ami szintén egyre hétköznapibb a német nagyvárosokban.

A mulatós király nagy bejelentése után több kommentelő kétkedni kezdett a tervben, nem hiszik, hogy Lajcsi feladná az itthoni karrierjét és megélhetését. Viszont azt elfelejtik, hogy a németeknél is lehet zenélni, arról nem is beszélve, hogy egyre több magyar él az országban, és ők vevők lennének a fellépéseire. Illetve az elmondottak alapján, Galambos biztosra megy, és a terveik szerint a költözés előtt pénzzé teszik az itthoni ingatlanjaik és ingóságaik jelentős részét. Vagyis nem lesz gond a megélhetéssel akkor sem, ha nem indul be egyből a kinti karrierje.

Az utolsó indok a németországi költözés mellett, hogy Lajos fiatalként élt már ott, és később is gyakori látogató volt az országban.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi menüötletek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?