FÜLES

Kiderült, Hódi Pamela így hozza világra második gyermekét

Bár Bence nem bírja a vér látványát, kedveséért erőt vesz magán. Már nagyon várják a pici érkezését.
  • Szerző: Ripost

Hullámvölgyekkel teli év volt az idei Hódi Pamela és a kedvese, Bence számára, ám most úgy érzik, megtalálták egymásban a lelki társat. Új állomáshoz érkezett az életük: hamarosan bővül a család. Ám a babavárás öröme mellett arra is fel kell készülniük lelkileg, hogy már semmi nem lesz olyan, mint korábban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ahogy telnek a hetek az esküvő után, egyre jobban érezzük egymás rezgéseit, jól kiegészítjük egymást. Erősebb és szorosabb lett a kapcsolatunk. Azonnal észrevesszük, amint a másik kicsit feszültebb” – kezdte a gyönyörű kismama a Hot! Magazinnak.

Pamela jelenleg az ötödik hónapban van, ám az előző terhességéhez képest most nehezebben viseli a szervezetében zajló változásokat. Mára a mindennapjaik része lett, hogy éjjelente rosszullét gyötri. Napközben pedig sokszor rettenetes éhség tör rá, de mindig megérzi, ha jelezni akar a baba. Ami pedig az étkezését illeti, jobban kívánja a tv paprikát!

Megjelent a HOT!?magazin ünnepi dupla száma, rengeteg hírességgel, érdekes történetekkel! Nem érdemes kihagyni! A...

Közzétette: HOT! Magazin2020. december 16., szerda

„Az első szülésemnél 12 órát vajúdtam, ráadásul utána császármetszéssel született a gyermekem. Ha kérhetek valamit a Jóistentől, akkor az az lenne, hogy ha vajúdni kell, nem bánom, de szeretnék természetes úton szülni” – árulta el Pamela, aki azt is hozzátette: bár a szülés körülményeit nem tudják előre kiszámítani, de az már biztos, hogy Bence ott lesz a szülőszobában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?