FÜLES

Kiderült: Ez történt Zámbó Jimmy halálának napján!

Az elhunyt énekes fia megszólalt! Szörnyû dolog derült ki a Király halálával kapcsolatban!
  • Szerző: T.B.

A legendás énekes elsőszülött fia, Krisztián csak hosszú hallgatás után, 2013-ban vállalkozott először arra, hogy „Ide lőjetek!” című könyvében beavassa olvasóit a szörnyű nap történéseibe. A fiatal Zámbó akkor 21 éves volt. A tévéből értesült a szörnyűségről.

"Szilveszter napja volt, amikor apunak megint volt Edittel egy kis veszekedése. Apun láttam, hogy akkor el is van keseredve... Láttam, hogy ott ül magányosan az asztalnál" – írta az utolsó találkozásukról.

"Odamentem hozzá, erre ő megölelgetett, megpuszilgatott, majd levette az aranyláncát, ami a nyakában lógott, és az én nyakamba rakta. Majd úgy köszönt el tőlem, hogy „vigyázz magadra!” Ez volt 2000. december 31-én. Ezek voltak apuci utolsó szavai hozzám" - folytatta Krisztián.

Krisztiánt másnap barátnője, Ági anyukája ébresztette, aki idegesen azt mondta, azonnal kapcsolják be a televíziót.

"Bekapcsoltam a tévét... És akkor ott alul, a kép alján, a hirdetések alatt, futott a hír: Zámbó Jimmy válságos állapotban kórházban fekszik" –  idézte a férfi szavait a Blikk.

"Én ezt így tudtam meg. A tévéből kellett megtudnom, hogy az édesapám kórházban fekszik. (...) Sajnos kiderült, hogy rossz kórházba mentem. (...) Belerúgtam az egyik üvegajtóba, egy fotocellás üvegajtóba, és az azonnal betört. Mindenki nézett. (...) Beültem a kocsiba, és elhajtottam. (...) És ekkor elkezdtek a rendőrök jönni utánam. (...) Gondolom, az orvosok szóltak nekik, miután betörtem azt az ajtót. (...) Miután kiderült, hogy Jimmy az apukám, a rendőrök összenéztek, és azonnal kiszállítottak a kocsimból. (...) És elvittek engem egészen a kórházig" – írta.

A család többi tagja már ott volt, és Krisztián azonnal érzékelte, hatalmas a feszültség édesapja rokonsága és Edit asszony között. Jimmy nővére, Marietta őt hibáztatta az énekes haláláért.

"Emlékszem, hogy aztán végül kijött egy nővér a műtőből. Mindenki azonnal felkapta a fejét. Én is felugrottam. Minden olyan volt, mint egy lassított felvétel. Azt láttam, hogy a nővér szomorúan megrázza a fejét" – írta Krisztián.

"Nem akartam felfogni. Nem akartam elhinni. Képtelen voltam ezt elfogadni. Pedig meghalt. Apu 2001. január 2-án hajnalban a kórházban elhunyt" - fogalmazott Zámbó Jimmy fia.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?