FÜLES

Kiderült a titok: Hajdú Péter udvarolt Demcsák Zsuzsának

El tudod képzelni azt a szituációt, amelyikben Demcsák Zsuzsa a fenekét rázza Hajdú Péternek? Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor következő adásában ez is meg fog történni.
  • Szerző: Ripost

A Life TV új műsora múlt pénteken rajtolt, akkor Curtis volt az, akivel Hajdú 24 órára összeköltözött a stúdiólakásba. A premier rekord nézettséget hozott a csatornának, de a második adás előzetesét látva ezúttal is biztosak lehetünk a sikerben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: LifeTV

Szeptember 25-én Demcsák Zsuzsa főz, játszik, s nem utolsósorban beszélget Hajdú Péterrel, közben pedig kettejük kapcsolatáról is különös dolgot tudhatunk meg.

„Egyszer udvaroltál nekem„ – mondja kacéran Demcsák Zsuzsa.

Fotó: LifeTV

„Amikor feljöttél hozzám? Szexet akartak? Kapcsoljátok már le a villanyt” – válaszol nevetve a házigazda, ám hogy mi történt pontosan vagy hogy ki tett ajánlatot Zsuzsának, egyáltalán történt-e valami anno a két híresség között, arra egyelőre nem kapunk választ. Ám az összevágott képsorok következő jelenete az, amikor Hajdú egy bárszéken ül, kávét iszik, Zsuzsa pedig erotikusan rázza neki a fenekét. „Zsuzsi, igyunk még, ha ez kiváltja belőled ezt a táncot„ – mondja Hajdú, majd szomorúbb képkockák villannak be.

Fotó: LifeTV

Hajdú Péter egy levelet tart a kezében, a címzett Zsuzsa, a feladó az édesanyja, az olvasott soroktól pedig elérzékenyül.

Demcsák Zsuzsa néhány óra alatt az önfeledt nevetéstől a könnyekig jutott, de hogy ezt mi váltotta ki pontosan, az csak péntek este derül ki a Life TV képernyőjén.

És ezeket olvastad már?