FÜLES

Kiborultak a szomszédok Alekosz vad bulijaitól!

Hajnalig tartó buliktól, vad dorbézolástól hangos az érdi utca, melyben Nagy Alekosz él, és ahol a hétvégén egy lövés is eldördült.
  • Szerző: Ripost

Nagy felháborodást váltott ki az internetezők körében Alekosz legújabb videója.  A görög hős semmi kivetnivalót nem lát a dologban, annak ellenére, hogy a közelében lakókat egyre inkább zavarja az életvitele.

Hajnalig tartó buliktól, vad dorbézolástól hangos az érdi utca, melyben Nagy Alekosz él, és ahol a hétvégén egy lövés is eldördült. Az esetről egy videó is kikerült az internetre, amin Alekosz barátnője hadonászik a görög fegyverével, majd kilő vele az erkélyről.

A Friss24 videóját maga Alekosz osztotta meg, ám a felvételt egy feljelentés nyomán nem sokkal később törölték az oldal kezelői.

Bár Alekosz állítja, hogy a riasztópisztollyal nem zavartak senkit, a szomszédok a %%-nak ennek ellenkezőjéről számoltak be.

„Nagyon ijesztő, ahogy lövöldöznek, és bár sosem volt haragosom, rájuk nagyon mérges vagyok! Nincs egy nyugodt perce az embernek, mert folyamatosan hangoskodnak, ráadásul a kutyám is nagyon megijedt” – mondta el a %%-nak a szomszédban lakó idős hölgy.

Az asszony már a kutyáját sem meri kint hagyni a kertben éjszakára, mert fél, hogy baja esik, ráadásul az állat retteg a másik házból hallható hangoktól.

Hogy mit mondtak még a szomszédok, elolvashatod a keddi %% napilapban! Keresd az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?