FÜLES

Kiborultak a rajongók, nem tudhatják, mikor temetik Paudits Bélát

A június 13-án elhunyt színész utolsó kívánsága az volt, hogy egy jeltelen tömegsírba temessék, ezt a vágyát azonban nem teljesítették a hozzátartozói. Sőt, most úgy döntöttek, megtagadják a lehetőséget a színész tisztelőitől, hogy méltóképpen búcsúzhassanak el kedvencüktől.
  • Szerző: Ripost

Nem tudni, miért, de egyre biztosabb, hogy Paudits Béla hozzátartozói nem akarják, hogy tisztelői elbúcsúzhassanak a Jászai Mari-díjas színésztől.

Paudits testét a múlt héten hamvasztották el, földi maradványait az ozorai temetőben, édesanyja sírjába helyezik majd el. Már csak az a kérdés, hogy mikor?

A %% a helyiektől megtudta ugyanis, hogy bár a faluban imádták a színészt, a család ennek ellenére sem akarja, hogy bárki is jelen legyen a temetésen.

"Nagyon fáj ez nekünk, mert Bélust - ahogy mi neveztük - rengetegen szerették itt. Sajnos az egészségi állapota miatt már évek óta nem járt nálunk, de régen rendszeresen megfordult erre. Mindenkivel kedves volt és közvetlen, pedig egy híres színésztől nem ezt várná az ember. Sajnáljuk, hogy meghalt, azt pedig főleg, hogy azt sem engedik, hogy elköszönjünk tőle. Nincs ez így jól..." - mondta el a %%-nak szomorúan egy helyi lakos.

A részleteket olvasd el a hétfői %% napilapban!