FÜLES

Kemény vélemény Harry hercegről: „Minden pórusából áradt a cigi- és a piaszag”

Az egyik legismertebb amerikai tévés műsorvezetőnő életrajzi könyvet írt, amiben elég sok riportalanya megkapja a magáét.
címkék:
  • Szerző: The_M

Katie Couric a több mint négy évtizedes karrierje során több ezer emberrel készíthetett interjút, így volt bőven miről írnia az októberben megjelenő önéletrajzában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az amerikai műsorvezetőnő több tucatnyi hírességnek szúr oda a könyvben, többek közt a brit királyi család két tagjának, Harry-nek és Andrásnak.

Harry-ről ritkán mondanak ennyire rosszat

Harry-ről ritkán mondanak ennyire rosszat (Fotó: Northfoto)

Harry-vel 2012-ben készített riportot Brazíliában, amiről a következő sorral indította a visszaemlékezést:

„Minden pórusából áradt a cigi- és a piaszag.”

Az interjú ugyanis akkoriban volt, amikor a herceg életében a bulizás volt az elsődleges. Néhány hónappal a Couric-kal folytatott beszélgetése után esett meg a hírhedt meztelen vegasi biliárdozása is.

Harry-ről egyébként később leírja, hogy a szagát leszámítva, nagyon pozitív volt a találkozásuk. A herceg végig kedves és udvarias volt vele, és neki árulta el először, hogy családra vágyik.

A rebellis sussexi herceg után az önkéntes száműzetésben élő András herceg is kapott néhány sort. Vele nem munka közben találkozott Katie, hanem az azóta rejtélyes öngyilkosságot elkövető Jeffrey Epsteinnél. A tévés egy protokoll vacsorán vett részt több másik ismert ember társaságában, és nem az egyik pedofilpartin. Viszont már akkor feltűnt neki, hogy a személyzet tagjai túlságosan fiatal lányokból állnak. Couric szerint Epstein és a yorki herceg közös estje a célból jött létre, hogy kapcsolatokat szerezzenek a médiában, arra az esetre, ha lebukna a pedofilhálózatuk. De ez persze csak a szerző elmélete, hiszen Andrást még nem ítélték el, sőt meg sem gyanúsították hivatalosan az Epstein-ügy kapcsán. Annak ellenére, hogy több áldozat is elmesélte, miket tett velük II. Erzsébet kedvenc fia.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezek a legjobb ünnepi főételek
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?