FÜLES

Ilyen valójában Katalin hercegné – egy bennfentes elárulta az igazságot

Egy brit szervezet vezetője beszámolt a tapasztalatairól, a munkatárs elmondja, milyen kamerán kívül a hercegné.
  • Szerző: Ripost

Katalin minden túlzás nélkül a királyi család legnépszerűbb és legkedveltebb tagja lett. Mielőtt összeházasodtak volna Vilmos herceggel, a média sokat élcelődött rajta, mert nem csörgedez az ereiben nemesi vér és középosztálybeli családból származik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

Sok bántás érte őt, de Katalin sosem csinált a nyilvánosság előtt botrányt, helyette végezte a dolgát, és képviselte a koronát, számos jótékonysági szervezet ügyéhez adta a nevét.

Az eseményeken mindig kedvesen és udvariasan viselkedik, de vajon milyen akkor, amikor leáll a kamera? Erről Matt Hyde, a Scouts szervezet vezetője mesélt a Daily Mirrornak, aki már közel tíz éve együtt dolgozik a hercegnével.

„Igazán elbűvölő, és nagyon jó abban, hogy az embereket megnyugtassa. Függetlenül attól, hogy cserkészvezetőről vagy egy kis cserkészről beszélünk, amikor találkozhatnak a cambridge-i hercegnével, egyből megrémülnek, a másik verzió pedig az, hogy előtör belőlük a rajongás” – mesélte. Tapasztalatai szerint Katalin mindig önmagát adja, pont ez a vonzerejének a titka.

„A színfalak mögötti és a nyilvánosság előtti énje összhangban áll egymással. Azt hiszem, vannak olyan emberek, akik óriási visszhangot keltenek a nyilvánosságban, és ez azért van, mert amit látsz belőlük, azt is kapod tőlük.”

Köztudott Katalinról, hogy szeret a gyerekek közelében lenni, velük is mindig imádnivalóan viselkedik.

„Jó érzéke van ahhoz, hogy érdekes kérdéseket tegyen fel, és mindig figyelmesen meghallgatja az embereket. Természetesen kiválóan viselkedik minden korosztályú emberrel. Valóban a legjobbat hozza ki a fiatalokból, akiknek a történeteit mindig szívesen hallgatja. Szívesen vesz részt a feladatokban, ezt a gyerekek imádják benne. Persze a kisebb gyerekek, amikor meghallják, hogy érkezik hozzánk a hercegné, egyből egy báli ruhás Disney-hercegnőt képzelnek maguk elé.”

Szerinte Katalin kiváló példakép a nők számára, nem mellesleg, mióta csatlakozott hozzájuk, egyre többen támogatják őket, 98 ezerről 156 ezerre nőtt az önkénteseik száma az évek alatt, ebből is látszik, mekkora hatással van az emberekre. Egyik kedvenc emlékét is felidézte róla, ez az eset akkor történt, amikor csatlakozott hozzájuk.

„Miután a fotósok összepakolták a cuccaikat, hogy menjenek a következő helyre dolgozni, Katalin ott maradt velünk, hogy játsszon a gyerekekkel. Egy kis faházikót építettek együtt, a gyerekek pedig meg akartak győződni arról, hogy a ház vízálló, vagy sem. Nagyon jó volt, rávették, hogy bemenjen az odúba, és mindannyian öntötték rá a vizet” – mesélte a vezető, aki hozzátette, sajnálja, hogy a sajtó lemaradt erről az aranyos pillanatról.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezek a legjobb ünnepi főételek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?