FÜLES

Kárász Róbert a balesetéről: „Hiszem, hogy az angyalok vigyáztak rám”

A műsorvezető isteni közbenjárásnak tartja, hogy nem esett komolyabb baja. Mégsem lesz egyszerű a felépülése.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a beszámolt, balesetet szenvedett Kárász Róbert. Egy rossz mozdulat miatt kellett kórházba vinni a magyar műsorvezetőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Négy méter magasról egy parasztház padlásteréről zuhant le. Szerencsére egyetlen csontja sem törött, el, de lassan egy hét elteltével, még mindig pokoli kínok gyötrik. A Borsnak részletesen mesélt a történtekről.

Innen zuhant le, most is fáj minden porcikája (Fotó: Bors)

„Erős gyógyszereket írtak fel a siófoki kórházban. Türelmes vagyok, mert tudom, egy ilyen zuhanást csak kevesen úsznak meg ennyivel. Még az orvosok is rácsodálkoztak, hogy nem tört a csontom. Hiszem, hogy az angyalok vigyáztak rám, és a Jóisten is velem volt” – mondta.

A tragédia egyébként akkor következett be, amikor a lányával éppen pihenni indultak, de közben megálltak a Balaton déli partjánál, hogy megnézzenek egy házat.

A siófoki kórházban kötötték infúzióra a baleset után (Fotó: Facebook)

„Az ingatlanost magam elé engedtem, hogy lássam, hova lép. Minden mozdulatát követtem, míg ő feljutott a padlásra, nekem már nem volt ilyen szerencsém. A vas a kezemben maradt, és háttal lezuhantam. Az esés közben végig arra koncentráltam, ha törik, ha szakad, valahogy ki kell támasztanom magamat a kezemmel. Olyan volt, mint egy örökkévalóság, és lepergett előttem az életem filmje. A becsapódás pillanatára azonban nem emlékszem. A következő pillanatban már azt éreztem, elviselhetetlenül fáj a derekam, a farokcsontom és a kezem. Attól féltem, hogy eltörött a gerincem, és még fekve ellenőriztem, mozognak-e a lábaim, nem sérült-e meg az arcom és a fogaim. Csak ezt követően, és nagyon nehezen tudtam felállni a földről” – emlékezett vissza Kárász Róbert.

Az ATV műsorvezetője gyógytornára kényszerül, hogy a karja újra a régi legyen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?