FÜLES

Karanténba került a Love Bistro szerelmespárja

Panyik Anita és kedvese, Keresztessy Márk a külföldi utazásuk után kerültek karanténba. A szerelmeseknek még egy hetet kell kibírni a négy fal között.
  • Szerző: Ripost

Kéthetes kényszerpihenőjét tölti a Love Bistro népszerű szerelmespárja! Panyik Anita és Keresztessy Márk a külföldi utazásuk után kerültek karanténba. Bár tesztet nem szerettek volna csináltatni, abban biztosak, hogy nem kapták el a vírust, hiszen betartották az összes óvintézkedést.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Love Bistro / TV2

„A Kanári-szigeteken nyaraltunk, ami a kiutazásunk közben sárga jelzésű lett, így borítékolható volt, hogy otthon karantén vár ránk. Miután hazaérkeztünk természetesen egyeztettünk a Népegészségügyi hivatallal, és végül úgy döntöttünk Márkkal, hogy nem végeztetjük el a teszteket, hanem kivárjuk a kéthetes házi karantént. Biztosak vagyunk benne, hogy nem kaptuk el a vírust, hiszen nem jártunk olyan területen” – kezdte a -nak Anita, aki bevallotta, nagyon megviseli a bezártság, viszont párja minden követ megmozgat, hogy elviselhetővé tegye a karantént.

„Nem léphetünk ki az ajtón, még a kertbe sem megyünk ki. Kettőnk közül ezt én bírom nehezebben, hiszen mindig mennék valahova, nem bírok egy helyben maradni. De most muszáj! Márk viszont gondoskodik arról, hogy egy pillanatig se unatkozzak: moziesteket szervez, kettesben fesztiválozunk, vagy éppen kiülünk az erkélyre koktélozni. Na meg nézzük a műsort! Ő minden hülyeséget kitalál, végtelen az ötlettára, én pedig nagyon hálás vagyok ezért neki” – mesélte Anita. A szerelmeseket egyébként nem csak a karantén hozta közelebb egymáshoz, de a Love Bistro forgatása is.

Fotó: Love Bistro / TV2

„A forgatás előtt komoly hullámvölgybe kerültünk Márkkal, izgultunk is, hogy mi lesz a kapcsolatunkkal. A műsorban viszont fordult a kocka, és olyan oldalát is megismertem, amit lehet, hogy itthon nem tudtam volna. Rengeteget erősödött ő is és a kapcsolatunk is!” – jelentette ki Anita.

 

Búcsúztak a versenytől

A Love Bistro második versenyhetén is hat sztárpár mérte össze a tudását a konyhában. Öt nap kemény küzdelem, humoros és nehéz helyzetek után azonban egy párosnak búcsúznia kellett.

A szerelmeseknek két feladatot kellett megoldaniuk, végül pedig Panyik Anitáék számára ért véget a verseny.

„Mi nyerni jöttünk a Love Bistroba, így persze csalódás volt kiesni a hét utolsó versenynapján! Nagyon sokat készültünk, viszont bevallom, nem volt könnyű dolgunk, ugyanis itt házias ételek kerültek terítékre. Ez tőlem azért áll távol, mert vegetáriánus vagyok és mindenmentesen főzök, így amikor mondjuk pörköltet kellett készíteni, sokkot kaptam. Emellett a másik nehézség az volt számomra, hogy ne uralkodjak a konyhában, Márknak is teret adjak” – fogalmazott lapunknak Anita.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?