FÜLES

„Ezerszer is igen” – elárulta kapcsolatuk titkát Pálúr János és felesége

Örökké lángoló szerelemmel szeretik egymást, ami a mai napig süt a szavaikból és viselkedésükből.
  • Szerző: Ripost

Pálúr János és felesége, Kornélia immár 30 éve boldog házasok, ez idő alatt négy gyermekük is született, a legidősebb pedig már külön is költözött. A házaspár között még most is, ennyi év távlatából is izzik a levegő.

Sőt, a mai napig emlékeznek első találkozásukra, de a templomban tett esküjükre is! Életre szóló döntésüket megerősítve, azóta is kölcsönösen felelősséget vállalnak egymásért. Ennek fényében nem is csoda, hogy őket választották a házasság hetének arcaivá.

„19 éves voltam, amikor egy egyetemi nyári táborban megismertem Jánost. Akkor kezdtünk – még nem egymástól, csak – egymásról megtudni dolgokat. Orgonista egyetemi hallgatóként is ekkor láttam először, ahogyan a rá mind a mai napig jellemző szerénységgel és alázattal odaült egy kezdetleges hangszerhez az erdő közepén lévő táborban, és vállalta, hogy kíséri az énekeinket” – emlékszik vissza Kornélia.

Pálúr János orgona művész és imádott felesége, Kornélia
Fotó: Metropol

Ám nemcsak a pedagógus feleség őrzi elevenen első találkozásuk pillanatát, hanem Pálúr János orgonaművész is.

„Nekem az első pillanat Kornéliáról az, ahogy 150 embernek angol nyelvről fordít. Ahogyan első látásra felnéztem rá, ugyanúgy tudok most, 3 évtized múltán felnézni a feleségemre, négy gyermekünk édesanyjára, aki itthon és a hivatásában is csodálatra méltó mint tanár és igazgatóhelyettes is. Az első szerelem, az első pillantás meghatározza a mostani közös életünket” – árulta el Pálúr János.

Ha kíváncsi vagy, hogy mit tart a házaspár a tartós kapcsolatuk igazi titkának, akkor keresd a Metropol napilapot terjesztőinél vagy látogass el a metropol.hu oldalára hétfőn.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?