FÜLES

Itt van Harryék újabb húzása: mélységesen elszomorították a királyi családot

Felégették az utolsó hidat is, így már biztos, hogy nem térnek vissza a királyi családhoz.
  • Szerző: Ripost

Amikor Sussex hercege és hercegnéje hivatalosan is távozott a királyi családból, II. Erzsébet királynő hagyott nekik egy kiskaput. A megállapodásba ugyanis beleírták, hogy 12 hónapjuk van arra, hogy meggondolják magukat, és akkor visszakaphatják a királyi családban betöltött szerepüket, munkájukat is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

Most azonban felégették az utolsó hidat is: szakítottak a királynő ügyvédi irodájával, a Harbottle & Lewis-szal, ami már tinédzser kora óta képviselte Harry herceget.

Az ügy azért is nagyon különös, ugyanis Harry nagyon jóban volt az ügyvédekkel, annyira, hogy az egyik partnert, Gerrard Tyrrellt fel is kérte a Sussex Royal igazgatójának.

„Beadták a papírokat, hogy váltani akarnak. Ez pedig tiszta üzenete annak, hogy nem akarnak visszatérni a királyi családba. Nagy jelentősége van ugyanis annak, ki képviseli őket. Saját ügyvédeket akarnak, nem olyanokat, akik a királyi családhoz köthetők” – mondta az ügyvédi irodánál dolgozó egyik forrás a Daily Mailnek.

A döntésük érthető okokból elkeserítették a királyi családot, főképp a királynőt, aki bízott abban, hogy unokája még visszatér a családhoz.

És ezeket olvastad már?