FÜLES

Itt az igazság Kasza Tibi szaltójáról!

Vasárnap este óta ezt találgatja az ország.
  • Szerző: KAM

Kasza Tibi ismét televízió-történeti tettet hajtott végre...

A Nagy duettből Vastag Csabának és Ábrahám Editnek kellett távoznia vasárnap este, ám a jelek szerint a rajongókat a legkevésbé sem az izgatja, miért pont nekik nem sikerült az újabb kör.

Kasza Tibi ugyanis ismét nagyot dobott.

Néhány hete a lánykérése volt az, ami világraszólóra sikerült - nem csoda, az ország legnézettebb szórakoztató műsorában, élő adásban tette fel kérdését szerelmének, Andinak.

Most, vasárnap este egy Tillával folytatott eszmecserét követően döbbentett le mindenkit, és egész egyszerűen kijelentette: szaltózni a világ legtermészetesebb dolga - legalábbis számára.

A szópárbajt tettek követték, Tibi a színpadon pedig egy szempillantás alatt szaltózgatott keresztül a képernyőn, majd elégedetten ült vissza a helyére.

Hogy mi? - kelnek birokra azóta is egymással az internetes komment-huszárok. Nos, a megoldásról most személyesen az érintett rántja le a leplet!

Az adás előtt két héten át nagyon szigorúan követtem egy speciális étrendet, minden nap becsületesen, órákon át edzettem, futottam, készültem az attrakcióra.

Készen is álltam a produkcióra, de sajnos vasárnap reggel egy picit meghúztam a bokámat, s mivel nem akartam túlterhelni, úgy döntöttem, egy operatőr és egy dublőr segítségét kérem"

- rántotta le a leplet nevetve a nyilvánvaló trükkről A Nagy Duett mókamestere.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?