FÜLES

Itt az igazság Demcsák Zsuzsa esküvőjéről: Ez történt a szállodai szobában

Csupán egyetlen ember volt tisztában Ázsiában azzal, hogy a mûsorvezetőre rátalált a szerelem. Itt a teljes igazság az indiai esküvőről.
  • Szerző: Buster

Bár Demzsák Zsuzsa már a Facebookon is nyilvánossá tette, hogy újra házas, valójában nem érvényes a kézfogója. No, nem csak azért, mert Indiában köttetett a frigy, hanem azért, mert az anyakönyvvezető Kandász Andrea volt...

Amikor Andi igent mondott a TV2 felkérésére, hogy Demcsák Zsuzsa társa legyen az Ázsia Expressz 2-re, aligha gondolta volna, hogy ő lesz az, aki Krishan legjobb barátján kívül egyedüliként tanúja lesz Zsuzsa "házasságának". Arra pedig pláne nem számított, hogy Zsuzsa előtte fogad örök hűséget, de most nagyon örül barátnője boldogságának.

"Én voltam az egyetlen, aki tudott kettejük kapcsolatáról. Emlékszem, egy este Zsuzsa belépett a szobánkba és kislányos izgalommal a hangjában elárulta, hogy Krishan szerelmet vallott neki és, hogy ő is kimondta a bűvös szót. Aztán eljött a szertartás napja és Zsuzsa komoly szerepet szánt nekem a fogadalomtételükben.

Hogy úgy mondjam, én voltam az „anyakönyvvezető”

Olyan zavarban voltam, hogy véletlenül ezt sikerült mondanom: „A Magyar Népköztársaság által rám ruházott…”

- mesélte nevetve Kandász Andi, aki a %% napilap szombati számában arról is részletesen mesél, hogyan változott meg Zsuzsa a szerelem hatására.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?