FÜLES

Itt a vége: Most nyílt, de már be is zárják Vajna Tímea üzletét

Alig két nap telt el azóta, hogy Andy Vajna özvegye megtörten vallott anyagi helyzetéről és már is itt a hír, hogy egyik fánkozóját hamarosan bezárja.
  • Szerző: Buster

Sokan azt gondolják, hogy Vajna Tímea anyagi gondjai csak mondvacsináltak, hiszen tudják, hogy a belváros egyik legfelkapottabb helyén üzemelteti impozáns fánkozóját és több kisebb üzlet is tartozik a hálózatába. A fél éve elhunyt Andy Vajna özvegye a Tények Plusznak adott megrázó interjújában ugyanakkor elmondta, hogy a Mr. Funk nevű üzletet szó szerint „szétlopták” a korábbi alkalmazottak. Így nemhogy hasznot nem hozott, de főként csak a pénzt vitte. 

Pedig az üzletasszony 2018-ban bővítette is hálózatát, amikor megvásárolta korábbi konkurenciáját, a The Donut Library-t. Májusban éppen Timi jelentette be közösségi oldalain, hogy egy kisebb fánkos standot nyitott Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, ezért is volt furcsa, hogy a Tények interjújában azt mondta: nincs bevétele az édességbizniszből. 

Lapunk kíváncsi volt, mi a helyzet a néhai kormánybiztos özvegyének vállalkozásával, így ellátogattunk a pesti plázába.

„Sajnos én is hallottam, hogy a korábbi alkalmazottak saját zsebre dolgoztak és gyakorlatilag hazavitték a hasznot, de én már az új, lecserélődött gárdához tartozom. Egyébként már csak ma, mert szóltak, hogy holnap már nem nyit ki ez a kis stand. Ennyi volt…”

 - állította érdeklődésünkre a bevásárló központban lévő aprócska üzlet eladója.

Hogy mi a helyzet Vajna Tímea belvárosi üzletével, az kiderül a %% napilap csütörtöki számából.

És ezeket olvastad már?