FÜLES

Itt a válasz: így reagált felesége gúnyolására Weisz Fanni férje

Ízléstelen viccelődés áldozata lett a siket modell, miután egy autómárka a nagykövetének választotta. Kajdi Csaba a közösségi oldalán figurázta ki Fannit, akinek férje kikéri magának a történteket.
  • Szerző: ripost

Nagy port kavart Kajdi Csaba modellügynök legutóbbi Instagram-videója, amelyben ízléstelen megjegyzéseket tett a hallássérült modellre, Weisz Fannira. A 26 éves lányt az egyik autómárka a nagykövetének választotta, ám a modellügynökség vezetője nem tartotta hitelesnek a cég döntését. Véleményének ezért hangot is adott, ám arra nem számított, hogy tréfálkozásával többeket megbántott.

„A Weisz Fanni, szépségkirálynő, nem hall, meg ilyesmi… Kapott autót. Úgy osztogatják a nagyköveti pozíciókat, mintha ingyen lenne. Fanni kocsit kap, azért ez milyen kemény már?!" – kezdte Instagram videójában. - "Zitus is nagykövet és szerintem a Regi is az, most meg ez a szegény, siket kislány is kocsi nagykövet lett.  Hát most dudálj rá… Tényleg már nem tudom, mi kell ahhoz, hogy befussak…” – fogalmazott a videóban Kajdi kikezdve azt a kérdést, hogy vajon helye van-e a volán mögött Fanninak.

A %% megkereste Weisz Fannit és férjét, Hajmásy Pétert, akik nem akartak nyilvános üzengetésbe kezdeni, de kikérik maguknak a történteket.

„Kikérem a feleségem és minden siket és nagyothalló ember nevében azt, hogy Kajdi úr bárkinek is a fogyatékosságán viccelődjön!

Vélhetően az úriember nincs tisztában azzal, hogy Fanninak vagy bármelyik másik siket embernek éppúgy lehet jogosítványa, mint a hallóknak.

Sőt, merem állítani, hogy a Fannihoz hasonlók százszor jobban koncentrálnak az útra, hiszen vezetés közben semmi nem vonja el a figyelmüket. Nem hallgatják a rádiót, nem nyomkodják a telefonjukat, hanem folyamatosan a környezetüket és forgalmat figyelik felkészülve arra, hogy közeledik-e például egy mentőautó… Nem célom Kajdi úrral nyilvánosan csatázni, de megkérem: ne vegye a szájára a feleségem nevét!” – nyilatkozta lapunknak Péter.

Megkerestük Kajdi Csabát is az eset kapcsán. Telefonhívásunk után közösségi oldalán ismerte el, hogy túllőtt a célon. Azt állította: viccelődésével senkit sem szeretett volna megbántani, ő csupán a marketingesek döntésének a hitelességét vitatta.

„Sok esetben azt érzem, hogy olyan dolgokat ajánlanak fel a cégek, amit az adott nagykövet nem minden esetben tud használni. Ezáltal számomra ez hiteltelenné válik.

A véleményemmel azonban nem akartam megbántani a Fannit, sőt senkit, aki valamilyen fogyatékossággal él. Lehet, hogy nagyon ízléstelen voltam, én poénnak szántam ezt az egészet.

Ezért ezúton szeretnék elnézést kérni Fannitól, és mindazoktól, akiket megbántottam” – ismerte el hibáját Kajdi.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?