FÜLES

Itt a nagy visszatérés: újra színpadon a gyógyuló Kulka János

Nemrégiben már találkozhattak a színésszel egy filmben a rajongók, most viszont még jobb hírek jöttek: végre két színdarabban is újra láthatjuk.
  • Szerző: Ripost

A 60 éves Kulka János márciusban egy új darabban tér vissza a Trojka Színházi Társulás színpadán. Az agyvérzésből felépült színész egy Csehov-drámában kapott kisebb szerepet azután, hogy úgy tűnt: sosem fog visszatérni - írja a Blikk.

Kulka ugyanis felmondta szerződését a Katona József Színházzal. Tavaly azonban kiderült, hogy a mozivásznon mégis visszatér. Ujj Mészáros Károly X - A rendszerből törölve című filmjében egy beszélni képtelen karaktert alakított, a szereppel pedig hatalmas kritikai sikert aratott.

Később a Dollár Papa Gyermekei nevű független alkotói csoport Árvácska című darabjában is szerepet vállalt, ezt január 31-én mutatják majd be.
Márciusban pedig újabb kihívás vár rá, a Trojka Színházi Társulás Cseresznyéskert feldolgozásában kapta meg Firsz, az öreg inas szerepét. A színpadon társa lesz Gryllus Dorka is, aki nagyon lelkes a közös munka miatt, megtisztelve érzi magát.

És ezeket olvastad már?