FÜLES

Implantátumot ültettek Weisz Fanni fülébe: Nem használja a készüléket!

Hiába esett át a mûtéten, neki a jelelés komfortosabb, mint a beszéd...
  • Szerző: T.B.

Szerelmével készül élete első színházi főszerepére Weisz Fanni. A darab igazán különleges, hiszen róluk, az életükről, a szerelmükről szól. Weisz Fanni jelel, de néha egy picit azért hallani a hangját. Szép, mint ő, mégsem használja.

"Nem szeretem a hangomat használni, mert nem érzem ma­gam biztonságban. Kiskorom óta jelelek, nekem ez az anyanyelvem, a biztonsági zónám és az, ha mellettem van a tolmács. Így könnyen megy a kommunikáció" - kezdte a Borsnak Fanni, aki régebben át­esett egy olyan műtéten, aminek hatására könnyebben menne a beszéd.

Ez az implantátum segít nekem hallani, de nem használom a készüléket.

Ha lesz közös gyermekünk, akkor majd igen, mert szeretném hallani a gyermekem hangját, kommunikálni vele. A barátaim között, ahol ismernek, meg merek szólalni. Õk nem idegenek, elfogadják a hangomat, megszokták. Nincs bennem más félelem, csak a beszédtől. A darabban is lesz hangom, egy pici szöveg. Lesz mikrofon, mégis félek. Ez a leg­ijesztőbb ebben a történetben. Ki tudom jól mondani? Elcsuklik a hangom? Június 9-én a premieren meghallják a Játékszínben" - mondta a modell.

És ezeket olvastad már?