FÜLES

Immunbetegsége okozhatta Pécsi Ildikó menyének a balesetét!

Mindent megadna azért Pártos Csilla, hogy sikerüljön végre elválnia a férjétől, hiszen a rengeteg stressz csak ront az állapotán. Súlyos betegségét felerősítheti az kimerítő hercehurca.
  • Szerző: B.M.

455 napja nem született eredmény a furcsa ügyben: ki a felelős azért balesetért, melyben Pártos Csilla is megsérült? A válófélben lévő táncosnő az Árpád hídnál csapódott autójával két kerékpárosnak, ráadásul ezután még egy teherautóval is karambolozott. A biciklisek  súlyos zúzódásokkal és törésekkel kerültek kórházba.

A tanúk vallomásai ellentmondásosak: valaki úgy emlékszik, hogy Pécsi Ildikó menye merészen gyorsan előzgetett, mások azonban arról számoltak be, hogy a kamion lökte a bicikliseknek Csilla autóját. A Bors információi szerint további nyomozás folyik az ügyben, ezért nem született még ítélet.
A két sérült azóta már felépült, csak azt fájlalják, hogy félmilliós járgányaik teljesen tönkrementek a balesetben. Egyelőre még nem kaptak pénzt a biztosítójuktól.

Pártos Csilla egyébként súlyos autoimmun betegséggel küzd, ami akár a balesetben is közrejátszhatott. A kór még jóval a másfél éve tartó válási procedúra előtt támadta meg szervezetét, amibe majdnem bele is halt. A legtöbb esetben fáradtság, ízületi panaszok, fogyás, láz, emésztőrendszeri problémák, és izomrángások jelentkezhetnek tünetként. Arról suttognak, hogy a jógaoktató betegségéért a sok stressz a felelős. Férjével ugyanis ekkor omlott össze a házasságuk: azt rebesgették, hogy Pécsi Ildikó fia hűtlen volt.

Csilla teljesen padlóra került a súlyos magánéleti válság miatt, és a szervezete valószínűleg a lelki sokk következtében készült ki. Szteroidokkal és kemoterápiával mentették meg az életét az orvosok, szörnyű kínokat élt át. Körülbelül hét évre volt szüksége Csillának ahhoz, hogy újra talpra tudjon állni, ám a betegsége sajnos gyógyíthatatlan.Pécsi Ildikó menyének most arra lenne a legnagyobb szüksége, hogy mihamarabb pont kerüljön a botrányos válás végére. A stressz ugyanis csak ront az állapotán. Augusztus 20-ig ítélkezési szünet van a bíróságokon, ezért egészen biztos, hogy addig nem történik továbblépés. Addig is épp elég dolgon kell gondolkodnia Csillának, hiszen az anyósa azt szeretné, ha mihamarabb elhagynák az ő nevén lévő lakást.

A táncosnőnek és fiának azonban nincs hová mennie, ráadásul anyagilag sem állnak olyan jól, hogy megfizessenek egy megfelelő albérletet. Csillát az édesanyja és annak párja támogatja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?