FÜLES

Íme az ékszer, amely örökre összeköti Zimány Lindát és Kedves Ferencet

Különleges csecsebecse virít a csinos ügyvédbojtár kezén.
  • Szerző: BDF

Zimány Lindát az Andrássy út egyik legnagyobb ékszerüzletében kaptuk lencsevégre, ahol az új gyémánt jegygyűrű-kollekció került bemutatásra. A csinos ügyvédbojtár az est háziasszonyaként elárulta, képtelen volt nemet mondani egy olyan felkérésre, ahol szép dolgok veszik körül, hiszen mint minden nőnek, úgy neki is a csecsebecsék a gyengéi.

„Vannak állandó ékszereim, amiket imádok, nem is szoktam levenni őket. Rajtam vannak, amikor edzem, amikor fürdök, amikor napozom. Egyébként nem vagyok valami nagy ékszeres, inkább csak gyönyörködni szoktam bennük. De nyilván, ha az ember elmegy valahova, akkor kiöltözteti magát” – kezdte a %%-nak Linda, majd azt is elárulta, bár vannak fix ékszerei, amiket a hétköznapokban imád viselni, a gyűrűk egyelőre még nem tartoznak ezek közé. Azt is elmondta, miért.

 „Mindig azt vallottam, hogy ha egyszer lesz egy jegygyűrűm meg egy karikagyűrűm, ezek mindig ékesíteni fogják az ujjaimat.

Ameddig nem érkezik el az esküvő  és az eljegyzés az életemben, addig nem érzem fontosnak, hogy gyűrűt is viseljek.

A dögös modellt számtalan gyönyörű ékszerrel lepte már meg szerelme, Ferenc. Linda most a %% kameráinak is megmutatta, melyik a legkedvesebb a szívének.

Van egy szerelemkarkötőnk, ami egyébként neki is van, csak másik színben.

"Ennek az a lényege, hogy csavarhúzóval kell rögzíteni a kezedre, és ezt csak a szerelmed rakhatja rád. Ezt idén Valentin-napra kaptam, és ez abszolút a szerelmünket jelképezi. Ez a kedvenc csecsebecsém, mindig rajtam van. Nehéz is lenne leszedni” – mesélte nevetve Linda, aki hozzátette, egyéves évfordulójukon megkapta szerelmi karperecének egy, a meglévőhöz hasonló, másik változatát. Azt mondja, ékszerei érzelmi értéke a legfontosabb a számára.

„Elutaztunk hosszú hétvégére, Rómában voltunk. Ott a szerelem- karperecünknek egy másik verzióját kaptam, amit egyébként le lehet venni.

Ezeket az ékszereket megtartottuk ilyen szerelmi kabalának.

"Ha különleges helyen járunk, vagy különleges alkalom van az életünkben, akkor azt meg lehet pecsételni egy ilyen gyönyörű ékszerrel.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?