FÜLES

Ilyen lesz Stohl András temetése!

Elkészült a terv, milyen lesz a színész búcsúztatója!
  • Szerző: T.H.

Stohl András arról beszélgetett Papp Jánossal, hogy mindig is nyomasztotta a halál gondolata, egészen addig, míg meg nem ismerte mostani párját.

"Sokáig nagyon féltem a haláltól. Ez onnan ered, hogy gyerekkoromban hétfőnként nem volt televízió-adás. Akkor korán lefeküdtem, és agyaltam. Feküdtem, és hét-nyolc évesen azon gondolkodtam, hogy mi lesz, ha nem leszek... Ha sokat mondogatom ezt, akkor még most is el tudom magam sírni, de akkor zokogógörcs jött rám, hogy nem észlel engem a világ, nem lesz körülöttem semmi. Akkor odajött anyukám, és elmondtam neki, hogy félek a haláltól. Õ csak annyit mondott, hogy nem kell erre gondolni. Ezzel persze nem segített" - idézte a Blikk a színész szavait.

Papp megkérdezte, hogy hogyan képzeli el a temetését, és mit szeretne, ki mondjon gyászbeszédet, mire Stohl azt válaszolta:

"Eszenyi Enikő biztos ne mondja a gyászbeszédemet. Aki tarthatná, az nem fogja elmondani. Alföldi Róbert nem vállalná el, László Zsolt nem lenne képes végigmondani" - tervezgetett Stohl.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?