FÜLES

Illés Attila megrázó vallomása: „A kislányunknak négy-öt órás műtétje volt”

A zenész megrendülten mesélte el, hogy három és féléves kislánya életmentő műtéten kellett átesnie.
  • Szerző: Ripost

Illés Attila, az Eldora együttes frontembere gyerekkora óta foglalkozik zenével. A sikert pedig felesége oldalán, Alexandrával érte el. Kilenc éve vannak együtt és nyolc éve járják az országot az együttesükkel.

Attila gitározik, míg Alexandra énekel, kitartásuknak köszönhetően pedig már többször léptek fel Jollyval, Suzyval, és zenecsatornákon is láthatta őket a szélesebb közönség. Attila legnagyobb meglepetésére pedig gyakran összetévesztik ByeAlexxel.

„Amikor a feleségemmel összejöttünk, épp egyikünknek sem volt együttese, habár mindketten rendelkeztünk zenei tapasztalattal. Gondoltuk, megpróbáljuk együtt nem csak a magánéletben, de a szakmában is. Ez annyira jól sikerült, hogy azóta is együtt járjuk az országot az Eldorado nevű formációnkkal” – mondta el a Metropolnak Illés Attila.

A párnak három és fél éve megszületett a kislánya, ám a hatalmas boldogságot rémület árnyékolta be: a kicsi koraszülöttként jött világra, életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. Hála az orvosoknak és a gondviselésnek, a kislányon ma már nyoma sincs a születése utáni traumának, a hálás szülők pedig a tehetségüket igyekeznek gyerekek megsegítésére is fordítani.

„A kislányunknak egykor négy-öt órás műtétje volt, az osztályon dolgozók nagyon kedvesek voltak, semmit nem fogadtak el hálánk jeléül, ezért döntöttünk úgy, hogy a magunk eszközeivel segítünk. Évente legalább egyszer rendezünk egy jótékonysági koncertnek, aminek a bevételi forrását kórházak koraszülött osztályának vagy óvodáknak, bölcsődéknek adjuk. Legutóbb háromszázezer forintot gyűjtöttünk össze egy ultrahanggép alkatrészére. Idén a vönöcki óvoda részére gyűjtünk” – mondta a lapnak Illés Attila.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?