FÜLES

Ijesztő halálkanyarban szenvedett balesetet Rékasi Károly

Halálkanyarnak hívják a környéken lakók azt a kereszteződést, ahol tegnap a színész balesetet szenvedett. Rékasi a legújabb áldozat.

- Már megint egy baleset! - kiáltottak fel a környéken lakók, amikor meghallották a csattanást.  Azt a kereszteződést mindegyikük jól ismeri és rendkívül veszélyesnek tartja, ahol tegnap Rékasi Károly motorjával életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Nem ez az első eset

"Nem először történt itt hasonlóan súlyos baleset - mesélte a -nak Gergely Győzőné, a Háros utca 45-47. számú ház lakóközösségének elnöke. - Nemrégiben két autó ütközött itt, az egyiket szabályosan kettévágta a villanyoszlop. Egy utcával odébb pedig egy motorost gázoltak halálra.

Már meg sem lepődtem, amikor megpillantottam a baleset után földön heverő színészt. Pedig mi már mindent megtettünk azért, hogy ebben a kereszteződésben könnyebb legyen a közlekedés."

Aláírásokat gyűjtöttek

A helyi kisboltban gyűjtötték azokat az aláírásokat a kérvényhez a lakóktól, amelyben tükröt akartak felszereltetni a be nem látható utca végére, hogy megelőzzék a mostanihoz hasonló helyzeteket.

"A hatóság válasza az volt, hogy nem veszélyes ez a kereszteződés

- folytatja az asszony.

De mondják meg nekem, hány ember tragédiája kell még ahhoz, hogy végre történjen valami?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?