FÜLES

II. Erzsébet királynő videocseten tartja a kapcsolatot a családjával

A királynő a FaceTime-ot és a Skype-ot használja a koronavírus-járvány alatt, hogy a családjával tartani tudja a kapcsolatot.
  • Szerző: Ripost

II. Erzsébet királynő és férje, Fülöp herceg is elhagyta a Buckingham-palotát és a windsori kastélyba vonultak, amíg tart a koronavírus-járvány.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

A 93 éves uralkodónő a világjárvány ideje alatt videóhívásokkal szeretné tartani a kapcsolatot a családjával. A technikusok már dolgoznak azon, hogy minél jobb legyen a videokonferencia feltétele a kastélyban. A tervek szerint a királynő a FaceTime és a Skype programokat használja majd.

Nem csak az applikációk letöltése azonban a feladat: ezeket a programokat és magát a kapcsolatot is biztonságossá kell tenni, hogy ne tudják őket lehallgatni.

A videocset pedig abban is segíthet II. Erzsébetnek, hogy a dédunokáit láthassa. Ezen a módon még Harry kisfiát, Archie-t is láthatja, akit pedig már hónapok óta hiányol.

Hétvégén kiderült, hogy a Buckingham-palota egyik alkalmazottja is koronavírussal fertőződött meg. Azt egyelőre nem tudni, hogy a királynő találkozott-e személyesen az alkalmazottal.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?