FÜLES

Így telnek Gregor Bernadett napjai a kényszerpihenő alatt

A színésznő mindent naplóz az elkövetkező időszakban.
  • Szerző: Ripost

A koronavírus okozta nehézségek szinte mindenkire hatással vannak, hiszen az eddig megszokott mindennapok most fenekestül felfordultak, még úgy is, hogy ez az állapot csak időszakos. A népszerű színésznő, Gregor Bernadett élete is megváltozott, hiszen munkáját most egyelőre szüneteltetnie kell.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: DFP

„Én eddig sem éltem kifejezetten társasági életet, nem jártam se étterembe, se pedig bulizni. A barátaimmal eddig is telefonon tartottam a kapcsolatot, de még azokkal is, akikkel közvetlen napi viszonyban vagyok. Úgyhogy ebből a szempontból, az életemben nem sok minden változott egyelőre” – kezdte a -nak Berni, aki most döbbent rá igazán, mennyi feladat várja otthon, amivel le tudja magát foglalni a kényszerpihenő alatt.

„Amire eddig nem volt időm, azt most megcsinálom. Például átpakolom a szekrényemet, amit nem is tudom, mikor csináltam utoljára. Aztán ki kellene takarítanom az ülőgarnitúra alatt és még sorolhatnám. Szóval van dolgom... Lehet, hogy a koronavírus-járvány végére sem fogom befejezni” – jegyezte meg viccesen a Jászai Mari-díjas színésznő, aki egy különleges dologba is belefogott, amíg otthon kell maradnia. Azért, hogy egy kicsit vidámabbá tegye a helyzetet, naplózza minden napját.

Fotó: Gregor Bernadett / Facebook

„Igyekszem naplózni, hogy mik történnek velem a kényszerpihenő alatt. Szerintem ez egy jópofa dolog, biztosan vicces lesz majd visszanézni ezeket a fotókat. Ennek hatására most többet nézegetem én is a közösségi médiát, ami nem feltétlenül jó, mert az emberre könnyen átragad másoknak a félelme. Azon pedig fel szoktam húzni magam, amikor látom, hogy az emberek meggyőződés nélkül osztogatnak mindenféle posztokat” – fogalmazott Berni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?