FÜLES

Így próbál túljutni a kínos családi drámán Pártos Csilla!

Már második éve folyik a botrányos per, az egykori házaspár képtelen megegyezni az anyagi kérdésekben. Mindenkit nagyon megvisel a kialakult helyzet! Megtudtuk, Csilla hogyan próbálja oldani a felgyülemlett feszültséget.
  • Szerző: T.B.

Igencsak felgyorsultak az események az utóbbi időszakban Pártos Csilla körül. Nem elég, hogy két éve folyamatosan bíróságra kell járnia botrányos válópere miatt, pár héttel ezelőtt döntés született gázolásos balesetének ügyében is. Utóbbinak pozitív végeredménye lett: az ítélet szerint nem hibás a két biciklis komoly sérülései miatt. Ám mindezek ellenére nagy stresszel járt ez a tárgyalás is.

Csilla sosem titkolta: gyógyíthatatlan kórban szenved. Évekkel ezelőtt egy autoimmun betegség döntötte le a lábáról, ami olyan súlyossá vált, hogy még kemoterápiára is szüksége volt. Egyetlen megoldást talált arra, hogy javítson állapotán: elkezdett jógázni. Ez a különleges mozgásforma elképesztő hatással volt a szervezetére, szinte kigyógyult a kórból!

Azóta sikeres jógaoktatóvá vált, és mindennemű stresszt a sporttal igyekszik orvosolni. Talán így lehetséges az is, hogy még nem betegedett bele teljesen az exférjével való folyamatos harcba.

Megtudtuk, Pécsi Ildikó exmenye jelenleg is a jógával vigasztalódik. A nehéz időszak után kicsit elmenekült a világ elől. Minden bizonnyal feltöltődve tér majd vissza!

"Minden évben megrendezi ezt a tábort Csilla. Ez egy nagyon jó feszültségoldás számára, a jóga a szenvedélye.

Úgy tudom, most a fia is vele utazott, így ez nekik most nyaralás is. Rájuk fér a pihenés

- árulta el a %%-nak Dr. Gerencsér András, Pártos ügyvédje.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?