FÜLES

Így fiatalodott évtizedeket Fodor Zsóka!

A színésznő felfedezte a fiatalság titkát? Vagy csak úgy éli az életét, hogy 73 évesen tizenéveket is letagadhatna a korából? Fodor Zsóka most mindent elárult...
  • Szerző: T.B.

A magyarok szívében különleges helyet elfoglaló színésznő megállás nélkül játszik, népszerűsége töretlen. Napról napra korát meghazudtoló energiával, lendülettel áll fel a hazai teátrumok színpadára, imádja hivatását, a közönség szeretete pedig valósággal megfiatalítja.

Fodor Zsóka kitűnően érzi magát a bőrében, nincs is oka panaszra, hiszen sikeres, egészséges. Az öregedést is elképesztő humorral kezeli.
"73 éves vagyok, aminek egyetlen előnye van: ingyen utazhatok itthon minden járművön. Mindenki örüljön, ha megéri ezt a kort! Én boldog vagyok, hogy ennyi idősen még el tudom látni a feladataimat, nem is akárhogy" - kezdte a Barátok közt egykori Magdi anyusa, aki nem ítéli el azokat az embereket, akik plasztikáztatnak, ő mégis végtelenül boldog, hogy a jó géneknek és az egészséges életmódnak köszönhetően nincs szüksége ilyesmire. Évekkel ezelőtt még a cigit is letette hangszalagödémája miatt, azóta megtapasztalta, hogy a füstmentes élet sokkal szebb. Szabadidejében ráadásul előszeretettel sportol, így fittebb, mint valaha.

Soha nem feküdnék kés alá! Az ország engem ilyennek ismer, meg vagyok elégedve magammal, és nem fogom letagadni, hány éves vagyok

- tette hozzá mosolyogva az életvidám művésznő.

És ezeket olvastad már?