FÜLES

Hoppá: Elhagyja az országot a Korda házaspár!

Balázs Klári elárulta, miért tûnik el férjével a tengerentúlra! Mindenki bízik benne, hamarosan viszontláthatjuk őket!
  • Szerző: T.B.

Har­minc­hat év há­zas­ság után a népszerű pár úgy dön­tött, meg­erő­sí­tik es­kü­jü­ket a Má­tyás-temp­lom­ban. Másodszorra is kimondták a boldogító igent, amit a Viasat3, Négy esküvő című műsorában láthattak is a nézők még nyáron. Akkor úgy látta jónak Balázs Klári és Korda György, ha nem indul el a nászútra a terrorkészültség miatt.

Ami jelenleg a világban zajlik, az több mint aggasztó! Gyurival imádunk utazni, és természetesen szerettük volna megkoronázni a második esküvőnket egy gyönyörű utazással, de nem merjük átlépni az országhatárt.

Szörnyű, hogy már nem érezheti magát biztonságban az ember szinte sehol! Úgy döntöttünk, a nászút most elmarad, amíg nem rendeződik valamelyest a világban a helyzet." - mondta a %%-nak még nyáron az énekesnő, aki hozzátette: Las Vegasban képzeli el a mézes heteket, ahová télen szeretnének ellátogatni.

Úgy tudjuk, hamarosan útra kel a házaspár a tengerentúlra, hogy a feszített, nyári munkatempó után végre kipihenjék magukat, és egymásra tudjanak koncentrálni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?