FÜLES

Hopp Csilla csak egy órát látta kisfiát az elmúlt hetekben

Az elmúlt két hétben összesen egy órát látta kisfiát Hopp Csilla, akit a baleset után vitt el tőle L.L. Junior.
  • Szerző: Ripost

Bár enyhülni látszik L.L. Junior és volt párja, Hopp Csilla viszonya, a színfalak mögött Junior és ügyvédje, dr. Mester Csaba korántsem tették le a fegyvert. A zenész tovább­ra is ragaszkodik ahhoz, hogy kisebbik fiuk, Dávid­ka tragikus halála után fivérét, Lacikát elvegye az édesanyjától, és ő nevelje, mert szerinte Csilla olyan pszichés állapotban van, hogy erre nem alkalmas. Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor büntetőszakjogász viszont ennek szöges ellentétét állítja a gyászoló édesanyáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ügyfelem teljesen normális, ép, stabil mentális állapotban van, és tökéletesen al­kalmas arra, hogy szülői kötelezettségeinek eleget téve, szeretetben felnevelje Lacikát – kezdte dr. Horváth, aki a Bors kérdésére – L.L. Junior papírok nélkül meddig tilthatja anya és fia találkozását? – köntörfalazás nélkül, őszintén válaszolt. – Ameddig nincs bírósági végzés arról, hogy ki nevelheti a gyereket, addig eljárás jogilag egy-két hónapig, csúnya szóval élve „szabad rablás” van, és az édesapa sajnos kedvére alakíthatja a találkozókat. Természetesen ugyanígy Csillánál is lehetne a gyermek, bármikor visszavehetné, de Lacikára tekintettel az édesanya belátó, és szeretné óvni a civakodástól és a to­vábbi fájdalmaktól – tette hozzá az anya ügyvédje, akitől a lap azt is megtudta: Junior egy találkozót már engedélyezett.

„A napokban egyórás időtartamú találkozás megtörtént ügyfelem és kisfia között, az édesapa jelenlétében, ami nyugalomban lezajlott. A szülők nem vitáztak, Lacika és Csilla pe­dig kicsit együtt lehettek” – mondta a jogász.

Aki szülő, az pontosan tudja, hogy milyen fájdalmasan kevés egyetlen óra egy olyan gyerekkel, amely születése óta szinte minden percben velünk volt. Hopp Csilla továbbra sem akar nyilatkozni az ügyben, csendben szeretne gyászolni. A TV2 Mokka című műsorába sem tartott jogi képviselőjével csütörtök reggel, ellenben volt párjával, aki már napokkal ezelőtt exkluzív interjút adott a csatornának.

A videóanyagban többször is bevágták a testvére halálát végignéző Lacikát, ahogy Junior otthonában játszik, sőt az édesapa kamerák előtt kérdezte meg a kisfiút, hogy hol van Dávidka, aki ujjacskájával az ég felé mutatott. A szívszorító pillanatok előtt a ze­nész elmondta, hogy távol Budapesttől, egy vidéki utuk során mondta el nagyobbik fiának, hogy kisöccse nincs többé, de a szívükben örökké él.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?