FÜLES

Hónapok óta nem látogathatják a barátok Sas Józsefet

A koronavírus-járvány miatt senki sem látogathatja Sas Józsefet! A nagybeteg humoristát most a felesége ápolja, aki éjt nappallá téve a férje mellett van.
  • Szerző: Ripost

Nehéz helyzetbe került Sas József és felesége a koronavírus-járvány miatt! A humoristához hónapokon keresztül külön orvosi csapat járt, hogy mielőbb felépüljön, az utolsó információk szerint pedig a rehabilitáció jó úton haladt. A járvány miatt azonban az orvosok és gyógytornászok egy része már nem jár a humoristához, így a feladatok nagy részét Zsuzsa asszonynak kell ellátnia. Sőt, a barátok is csak telefonon tarthatják a kapcsolatot a családdal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Élő embert a járvány miatt nem engednek be hozzá, így én sem találkoztam vele hónapok óta. De ez érthető is, Józsit most óvni kell, nehogy elkapja ezt a fránya betegséget. A feleségével időként tartom a kapcsolatot, de többet nem mondhatok. Úgy döntöttek, nem szeretnének nyilatkozni, mi pedig barátként ezt tiszteletben tartjuk” – mondta a -nak a család egyik közeli ismerőse, aki reméli, minél előbb találkozhat a legendás humoristával. Ám a járvány kismértékben ugyan, de még jelen van hazánkban is, így nem meglepő Sasék óvatossága: Zsuzsa asszony folyamatosan fertőtleníti a házat és csak a halaszthatatlan dolgait intézi el az utóbbi hónapokban. Ráadásul a Sas-kabaré atyja ágyhoz van kötve, így egész napos felügyeletre szorul, feleségének szinte minden pillanatban rendelkezésre kell állnia.

„Csak az orvos és az ápolók jöhetnek be a házba, senki más, karanténban vagyunk. Nagyon súlyos lehet most bármilyen vírus egy nyolcvanegy éves sztrókbeteg számára. Ezt leszámítva köszönjük, jól vagyunk, folyamatosan fertőtlenítem a házat, csak és kizárólag a legszükségesebbekért futok el a boltba” - nyilatkozta márciusban a Borsnak Zsuzsa asszony. A megkereste a humorista lányát, Ágnest, aki nem kívánt nyilatkozni.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?