FÜLES

Hódi Pamela kitálalt, idegennel aludt egy ágyban a lánya!

A modell szerint Berki Krisztián hazugságra tanítja a közös gyermeküket, Natasa Zselykét.
  • Szerző: Ripost

Még mindig fel van háborodva Hódi Pamela amiatt a videó miatt, amelyet Berki Krisztián tett ki napokkal ezelőtt a Facebook-oldalára.

A felvételen Berki többször is rászól közös kislányukra, Natasa Zselykére, amikor a kislány mesélni szeretne valamit, de ami ennél is durvább, hogy a videó elején hosszú perceken keresztül olyasmi is látszik a gyerekből, ami senkire sem tartozik.

Pamela az eset miatt a Mokka hétfői adásának vendége volt, ahol többek között feldúltan azt is elmondta, mennyire felháborítja, hogy Berki hazugságra vette rá a lányát a videó közben.

"Nem állja meg a helyét, hogy egy négyéves gyereket hazugságra bírnak, hogy mondja azt, hogy Olivér készíti a videót, amikor nem ő készítette" - mondta el Pamela, aki tudja, hogy a felvételt egy Eszter nevű hölgy készítette, aki közeli kapcsolatban áll Berkivel.

Az anyuka állítja, néhány hete még neki könyörgött Berki, hogy térjen vissza hozzá, most viszont már Eszterrel van együtt.

"Ha az történik, hogy van egy párja Krisztiánnak, hát legyen!

Két héttel ezelőtt folyamatosan hívott, hogy költözzek haza, élete szerelme vagyok, szeret...

Mennyire komoly ez a nő, hogy egy ágyban kell fektetni a lányommal?"

Pamela szerint a lányuk érdekében Krisztiánnak előre jeleznie kellett volna neki, hogy új párja van, ám ő ezt nem tette meg, ahogy a botrányos videót sem távolította el azóta sem az oldaláról.

És ezeket olvastad már?