FÜLES

Megtalálta a megoldást a betegségére? Örömhírt jelentett be Hódi Pamela

A sztáranyuka már évek óta küzd a rejtélyes kórral.
  • Szerző: RIPOST

Hódi Pamelának hosszú éveken keresztül meggyűlt már a baja egy rejtélyes betegséggel, ami bár csak időszakosan tört rá, rengeteg szenvedést okozott neki. A sztáranyuka az úgynevezett Cluster-fejfájással küzd, erre azonban még az orvosok sem találták meg a megfelelő gyógymódot. Most azonban úgy tűnik, Pamelának sikerült megelőznie a betegséget, ugyanis több, mint egy éve tünetmentes.

Fotó: Sulyok László / Ripost

„A testem már nem úgy reagál dolgokra, mint terhesség előtt, vagy akár huszonévesen. Éppen ezért próbálom a heti három edzést betartani, plusz egy Rubint Réka tornát” – kezdte Instagram-oldalán Pamela, aki ettől függetlenül elfogadta a testét. Ám egy dolog miatt fontosnak érezte, hogy elkezdjen a sportolni.

„Tavaly márciusban volt clusterem utoljára, akkor azt mondta az orvos, hogy sportoljak, mert fontos, és segítene. Idén nem jelentkezett a rohamszerű fejfájásom! Bízom benne, hogy így is marad” - fogalmazott a sztáranyuka.

Október 9.-én már 31 éves leszek!🤪 A testem már nem úgy reagál dolgokra, mint terhesség előtt, vagy akár huszonévesen! 😢Éppen ezért próbálom a heti 3 edzést betartani + 1 Réka tornát! Nem mondanám, hogy nagyon hajlamos vagyok a hízásra, igazából ha minden nap fehér kenyeret ennék, akkor is annyi kg lennék, mint most! Legalábbis szerintem😅 🤷🏼‍♀️Nem figyelek 100%san az étkezésemre, gondolok itt moziban egy popcornra, vagy itthon egy jó rakott krumplira, vagy barátnőmnél egy jó tojásos nokedlire, vagy egy jó hideg cola ra egy fincsi ebéd után, de valahogy Én azt érzem, hogy a jó kis kajcsiktól nem akarom megfosztani magam az év 365 napján😅 Hisz nem készülök Én fitness versenyre🤪😄Ettől függetlenül szeretem jó alapanyagokból elkészíteni itthon az ételt és amit csak lehet, azt diétásan megoldani! Nem vagyok nádszál vékony, vannak idomaim és az a legfontosabb, hogy a párom így szeret❤️ Megszoktam, hogy eljárok edzeni, teszek az egészségemért és a fittségemért, és már nem csak arra figyelek, hogy az arcom szép legyen a fotókon, milyen a szemöldököm vagy a fogaim vagy a sminkem! Ami a legfontosabb👆🏼 Tavaly Márciusban volt Clusterem utoljára, akkor mondta az orvos, hogy sportoljak, mert fontos és segítene! Idén nem jelentkezett a rohamszerű fejfájásom!☺️ Bízom benne, hogy így is marad😅🤞🏼 Puszi😘 @tibor.papp.fitness

És ezeket olvastad már?