FÜLES

Árulkodó fotók: Egymásba szeretett a két magyar tévés?

A budapesti reptéren kapták őket lencsevégre.
  • Szerző: Ripost

Egy ideje már keringenek pletykák a HírTV két műsorvezetőjéről, konkrétan azt suttogják, hogy munkakapcsolat mellett gyengédebb szálak is összeköthetik őket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Árulkodó fotók: Egymásba szeretett a két magyar tévés?

M. Dobos Marianne beleszeretett kollégájába? (Fotó: HírTV)

A Bors most birtokába jutott néhány olyan fotónak, amelyek szintén kétértelmű helyzetben ábrázolják a tévé két munkatársát, akik nemrégiben viszont még házasok voltak.

M. Dobos Marianne és M. Kovács Róbert vezetik a megújult HírTV két fontos esti műsorát a Csörtét illetve a Vezércikket.

Az utóbbi hetekben az egész országban óriásplakátokon keresztül is láthatóak. Műsoraikat egymást követő időpontban sugározzák a csatornán, ráadásul élőben, így nem meglepő, hogy a bennfentesek szerint gyorsan elmélyülhetett a munkakapcsolatuk. Egyes források szerint olyannyira így lehet ez, hogy bár kollégáik előtt titkolják viszonyukat, a Bors informátorai szerint az utóbbi hetekben rendre együtt érkeznek és együtt is távoznak az televízió épületéből munka után.

A lap szerkesztőségébe eljutottak olyan fotók is, amelyen a két műsorvezető a repülőtéren kedélyes társalgást folytat. A testbeszédük alapján baráti-kollegális viszonyra, de akár többre is lehet következtetnünk. Az is szintén érdekes, hogy mindkét műsorvezető nem egészen egy éve vált el. Mindkettőjüknek több éves kapcsolatuk zárult le, majd utána hónapokig egyedül éltek – írja a Bors.

Fotó: Bors

A Bors megkereste az érintetteket. M. Dobos Marianne nem fogadta a hívásukat, M. Kovács Róbert pedig közölte a telefonban, hogy nem szeretne magánéleti kérdésekre válaszolni. A lap megkérdezte a HírTV sajtóosztályát is, ahonnan azt a választ kapták, hogy szakmai kérdéseken kívül a televízió nem foglalkozik a munkatársai magánéletével, ha ezt a dolgozók külön nem jelzik feléjük. Mindeddig viszont nem kaptak ilyen irányú, hivatalos értesítést a műsorvezetőiktől.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb diós és mákos bejgli
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?