FÜLES

Hihetetlen, mennyi táncpróbát nyomnak le a TV2 sztárjai

Többen is sérülésekkel, összeszorított fogakkal készülnek a fellépésekre.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő, mennyit gyakorolnak a Dancing with the Stars versenyzői, akik mind kemény munkával akarnak bejutni a döntőbe. Nem törődnek a fájdalommal és a fáradtsággal, s akár napi 8-10 órát is gyakorolnak. Pásztor Anna is mindent belead a próbákba Köcse Györggyel, még úgy is, hogy hetek óta egy sérülés kínozza. Mindeközben egyéb feladatait is el kell látnia, így például a takarításra csak éjjel jut ideje.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Máté Krisztián

„Én vagyok az egyetlen a versenyzők közül, aki két kisgyermeket nevel, ami nem panasz természetesen” – mondta Anna, utalva arra, hogy neki otthon egy második műszak kezdődik el. Ráadásul 5 hete keseríti meg az életét egy sérülés. „Hetekig fájdalomcsillapítókkal és izomlazítóval tudtam csak táncolni, még a kortárs koreográfiánál sérültem meg. De ez sem tántorított el.”

A Lissák Laurával készülő sportoló, Tóth Dávid számára is kihívás a verseny.

„Napok óta 8-10 órát próbálunk, hiszen most szombaton már két produkciót kell bemutatnunk. Bevallom, esténként, amikor hazaérek, migrénes fejfájásom van a fáradtságtól” mondta Dávid, akinek ugyan ekkora terhelés már volt az életében, de az csak néhány hétig tartott.

Lábai tele vannak kék-zöld foltokkal, és a térdét sem érzi Gelencsér Tímea, mégsem adja fel a harcot.

„Ez most tényleg egy egész napos felkészülés. Persze mindenünk fáj, nagyon fáradtak vagyunk, hiszen hetek, sőt már hónapok óta nem volt szabadnapunk, de majd alszunk december 13-án, a döntő után” mondta Tímea a Blikknek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?