FÜLES

Hihetetlen, hogy mennyit fogyott Pécsi Ildikó – családja már aggódik érte

Látszólag Pécsi Ildikó lassan elfogadja a hihetetlent, párja, Szűcs Lajos elvesztését. Csakhogy a Kossuth- és Jászai-díjas művésznő teste arról árulkodik, hogy a bánat belülről emészti: rengeteget fogyott.
  • Szerző: Ripost

Egyre vékonyabbnak és gyengébbnek tűnik Pécsi Ildikó, aki a mögötte hagyott, számára végtelenül nehéz időszak során több mint 14 kilogrammot fogyott.

Fotó: Bors

„Bár Papa lélekben velem van mindenütt, de hiányzik nagyon, szinte érzem, ahogy belülről emészt a bánat. Legalább tizennégy kilóval vagyok kevesebb, mint tavaly ilyenkor„ – sóhajtott a Blikknek a művésznő, aki elismeri, rendesen eszik, oda is kell figyelnie erre cukorbetegsége miatt. „Elég későn szoktam felkelni, ilyenkor reggelivel kezdek, az ebéd is kiadós, naponta hozzák házhoz. Délután is lepihenek, elég sokat alszom. Étvágyam is van már, sajnos, mégis fogyok. Aggódnak emiatt, a fogadott fiamtól most kaptam egy amerikai vitaminkészítményt, amitől talán megáll a fogyás.”

Ildikó a férje temetése előtt nagyon legyengült, de az egészsége a beállított gyógyszerekkel ismét rendben van.

„A lelkem lett üres a Papa nélkül, majd mindennap kimegyek hozzá a temetőbe. A segítőmmel körbesétálom a nagy kertet, nézem, ahogy a kutyáim élvezik még a napfényt. Hamarosan fát ültetünk Édesjólajosomnak. Nagyon várom a hétvégéket, ilyenkor szokott meglátogatni a fiam mindkét unokámmal. Jó találkozni Csabival és a kis Zsomborral„ – mosolyodott el Ildikó, aki bár nagyon várta, hogy újra színpadra lépjen, végül visszaadta a szerepet. Belátta, hogy nagyon gyenge, és nem tud úgy mozogni, úgy bemenni a színpadra, ahogy szeretne.

„Nem akarom, hogy szánakozzanak rajtam, egy tolószékben ülve énekeljek, ezért visszamondtam a szerepet” – árulta el a művésznő.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?