Létrehozva: 2021.11.30.

„A komoly kapcsolat nehéz ügy” – ezért nincs pasija a magyar énekesnőnek

Hien hat éve Amerikában él, és az elmúlt időszakban nem is látogatott Magyarországra. Az énekesnő most megosztott pár részletet a magánéletéről.

Két év után hazatért Hien. Az énekesnő hat éve Amerikában él, és az elmúlt időszakban nem is látogatott Magyarországra. Az előadó szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől az utóbbi időben, mindössze annyit tudtunk róla, hogy a Berklee Egyetem könnyűzenei szakát végezte el. Most a Palikék világa by Manna YouTube csatorna Hová tűnt? című adásában elmesélte, mi történt vele az elmúlt időszakban.

Palik László, Wágner Tamás és Konyári Edinka hétről-hétre megkeres olyan közszereplőket, akik az elmúlt időszakban eltűntek a nyilvánosság elől. A Hová tűnt? legutóbbi vendége Hien volt, aki elárulta, hogy tavaly óta nem csak szórakoztatásra, hanem gyógyításra is felhasználják a zenéjét.

Fotó: FEM3

„Tavaly elkezdtem dolgozni egy neurotechnikai cégnek, ők mentális betegségeket szeretnének gyógyítani különböző alternatív megoldásokkal. Olyanokkal, melyekben nincs gyógyszer… Olyan jó hatást kell kiváltani az agyhullámaidból, hogy az segítsen, mondjuk a depresszión” – magyarázta Hien, aki a könnyűzenei karrierről sem mondott még le, szíve szerint az Egyesült Államokban, Vietnamban és természetesen Magyarországon is szeretne ismert lenni.

„Szeretném, ha a zeném minél több helyre eljutna, de nincs bennem egy olyan, hogy világsztárnak kell lennem mindenáron, nekem a zene ennél sokkal őszintébb helyről jön… Egyre jobban megfogalmazódik bennem, hogy mik azok az üzenetek, amiket szeretnék közvetíteni. Érdekelnek a keleti tradicionális zenék és kultúra. Most, hogy otthon voltam Vietnamban, megtaláltam a nagyapámnak a régi kazettáit. Ő már elhunyt, de tradicionális zenész volt, és különböző hagyományos hangszereken játszott. Megtaláltam a magnókazettáit, körülbelül 23 darabot, alig várom, hogy ezeket fel tudjam használni. Amerikában arra költöttem egy csomó pénzt, hogy ezeket digitalizáltam” – mesélte az énekesnő, aki a magánéletébe is betekintést nyújtott a Palikék világa by Manna adásában.

„Nincsen komoly fiúm, vannak emberek, akik jelen vannak az életemben. Éppen ahol vagyok, ott vannak kis barátok, de nincs semmi komoly. Nyitott lennék rá, de még nem talált meg. New Yorkban, ahol lakom, ott a komoly kapcsolat nehéz ügy, mert a korombeliek nem nagyon szeretnének még elköteleződni. Ott teljesen más a randikultúra” – ecsetelte Hien, aki azt is bevallotta, hogy kapcsolatra igen, gyerekre azonban még nem áll készen, hiszen még nem tudja, hogy melyik országban köt majd ki végül, mert mind a három országban otthon érzi magát.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

mandiner.hu

Hajdú Péter: Borzasztó helyzetben van Varga Judit

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

vg.hu

Romániának is drukkolnunk kell a magyar sikerért

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot

mindmegette.hu

Így készíts vaníliás cukrot házilag - egyszerűbb, mint gondolnád!

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Aurelio visszament az exéhez? Kiderült az igazság!

FÜLES

Kulcsár Edina közel 700 ezerért kapott ékszereket a férjétől

FÜLES

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

FÜLES

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

FÜLES

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

FÜLES

Minden kérdésre választ adott a palota: így van jelenleg a rákkezelés alatt álló Katalin