FÜLES

Hiába tagadja, megint rajtakapták barátnőjével Brad Pittet

Brad Pitt már egyáltalán nem szomorkodik, hogy zátonyra futott a házassága. A nála 18 évvel fiatalabb színésznőnek csapja a szelet.
  • Szerző: Ripost

Brad Pitt világa darabjaira hullott 2016 szeptemberében, amikor Angelina Jolie bejelentette: el akar válni. Mindenki aggódott érte, ő azonban egy interjújában megjegyezte, nem kell félteni, nem akar öngyilkos lenni, csak mert tönkrement a házassága. Azt is elismerte, ebben nagy szerepe volt, mert sokat ivott és a drogokat sem vetette meg.

Most azonban úgy tűnik, kezd magára találni az 53 éves hollywoodi szívtipró. A Blöff sztárja újra randizik, és nem is akárkivel. A britek szőke szépségét, a 35 éves Sienna Millert szemelte ki, akivel először a Glastonbury fesztiválon látták együtt. Azóta pedig egyre több időt töltenek együtt... Igaz, ezt igyekeznek mindketten kategorikusan tagadni.

A párhoz közeli forrás a Daily Mailnek elmondta, a románc még igazán friss, csak néhányszor találkoztak és buliztak együtt. Még nem lehet komoly kapcsolatnak nevezni, ami a két sztár között van.

"Élvezik a gondtalan nyári románcot. Mindenképpen titokban akarják tartani a kapcsolatukat. Először ki akarják találni, mi is van közöttük, csak utána avatnák be a nyilvánosságot" - mondta egy bennfentes.

És az is lehet, hogy a fellángolás hamar ki is alszik, mert Brad hamarosan Brazíliába utazik, ahol a legújabb filmjét, az Ad Astrát forgatja majd.

És ezeket olvastad már?