FÜLES

Helyzetjelentés otthonról, ilyen az önkéntes karantén Jakupcsek Gabriellánál

A műsorvezetőnő szeretné, ha összefognának a szülők ebben a helyzetben.
  • Szerző: ripost

Ahogy a legtöbb magyar sztár, úgy Jakupcsek Gabriella is az otthonmaradás mellett döntött a koronavírus-járvány miatt. A műsorvezető szerint ez most a legfelelősebb döntés, amit meghozhatunk, és bár nehéz időszak előtt áll most mindenki, szeretné, ha összefognának az emberek. Éppen ezért Gabi az Instagram-oldalán egy videóval jelentkezett, amelyben elmondta, mi a helyzet náluk a távoktatással.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Jakupcsek Gabriella / Ripost

„Megvolt az első nap, iskola, óvoda, bölcsi nélkül úgy, hogy nem látjuk, csak reméljük és tippelgetjük a végét. Még nem voltunk ilyen helyzetben, ilyen körülmények között, ezért kell az összefogás, mutassuk meg egymásnak az Instagramon, ki, hogyan oldja meg majd a hétköznapok buktatóit, miként tesszük élhetővé, emberivé a következő időszakunkat. Ti szülőként hogyan tanultok, mit játszotok, milyen információitok, tippjeitek vannak erre a nem egyszerű élethelyzetre? Adjunk egymásnak ötleteket, támogassuk egymást, maradjunk optimisták! Jelentkezem a fejleményekkel én is” – fogalmazott Gabi, aki reméli, hogy minél több szülő csatlakozik a kihívásához, segítve ezzel egymásnak.

Helyzetjelentés itthonról, üzenet és felhívás Nektek‼️ Ma van az első nap, iskola, óvoda, bölcsi nélkül úgy, hogy nem látjuk, csak reméljük és tippelgetjük a végét. Még nem voltunk ilyen helyzetben, ilyen körülmények között, ezért kell az összefogás, mutassuk meg egymásnak az Instagramon ( ha átmenetileg személyesen nem megy) ki, hogyan oldja meg majd a hétköznapok buktatóit, miként tesszük élhetővé, emberivé a következő időszakunkat. Ti szülőként hogyan tanultok, mit játszotok, milyen információitok, tippjeitek vannak erre a nem egyszerű élethelyzetre? Használjátok az #otthonagyerekkel hashteget, és csatlakozzatok a kihíváshoz! Adjunk egymásnak ötleteket, támogassuk egymást, maradjunk optimisták! 🙂 Én ma ebben a videóban mesélek arról, nálunk mi a helyzet. És nálatok? Jelentkezem a fejleményekkel én is. #otthonagyerekkel #csakoptimistán

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?