FÜLES

Hazudik a palota a monacói hercegné állapotáról?

Charlène monacói hercegné a hivatalos álláspont szerint idegi kimerültséggel küzd, ám egy bennfentes szerint ez hazugság, és nem emiatt szorul orvosi kezelésre.
  • Szerző: The_M

Egy hete közölte II. Albert, hogy a felesége máris elvonult a világ elől, hogy az idegi kimerültségén és a mentális gondjain segítsenek, alig pár nappal azután, hogy a 10 hónapos távollétéről hazatért.

Charlène a történelem egyik legszebb hercegnéja volt a betegsége előtt

Charlène a történelem egyik legszebb hercegnéje volt a betegsége előtt
(Fotó: Northfoto)

Charlène ugyanis kénytelen volt majdnem egy évig egy dél-afrikai kórházban élni, olyan súlyos orrüregfertőzése volt. Sem a férjét, sem az ikreiket nem láthatta ez idő alatt, ezért is furcsállták sokan, hogy ezek után miért csak pár napot töltött a családdal monacói visszatérését követően.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) által megosztott bejegyzés

Most egy bennfentes elárulta, hogy a hercegné nem küzd semmilyen mentális betegséggel, bár az igaz, hogy nincs valami jó kedve, mert a fizikális állapota nem túl jó. Ugyanis az orrüregfertőzés mellé párosult egy nyelőcső fertőzés is, így csak folyadékot tudott a szervezetébe bevinni hat hónapon keresztül. Ettől rémesen legyengült, és a testsúlya csaknem felét elvesztette. Most is emiatt kezelik, vagyis hazugság, hogy mentális okok miatt kell neki orvosi segítség. A bennfentes azt nem tudja, hogy miért hazudik a monacói hercegi palota, és miért tesznek úgy, mintha Charlène nem az életéért küzdött volna fél éven át.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?