FÜLES

Hátborzongató hangfelvételek kerültek elő Diana hercegnőtől: a legféltettebb szextitkait is elárulta

Halála után 23 évvel kerültek napvilágra a felvételek.
  • Szerző: Ripost

Diana hercegnő egyik barátnője tette közzé az eddig nem hallott telefonbeszélgetéseket, amelyeken a hercegnő halála előtt több titkot is elárult.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

(PATRICK RIVIERE / AFP)

Simone Simmons látó több mint 14 órát beszélt telefonon a tragikus körülmények között elhunyt Diana hercegnővel, és most a Daily Starnak mutatta meg a hangfelvételeket. A hercegnő sokszor suttogva mondja, hogy „annyi mindent el kell mesélnie”.

Mint kiderült, Diana is azt tervezte, amit Harry és Meghan most megléptek: az Egyesült Államokba akart költözni, hogy ne legyen annyira a figyelem középpontjában. Meg akarta vásárolni Julie Andrews Los Angeles-i házát.

Azt is elárulta a spiritualistának, hogy már nem szerelmes Dodi Al Fayedbe, sőt, szeretné újrakezdeni a kapcsolatát a szívsebész Hasnat Khannal. Csak azért mutatkozott még mindig Dodival, hogy így tegye féltékennyé Khant.

Arról is nyíltan beszélt, hogy gyűlöl szőrős hátú férfiakkal szeretkezni, irtózik már tőlük.

Simmons azért most hozta nyilvánosságra a felvételeket, mert szerinte Diana rajongóinak most van rá a legnagyobb szüksége. A koronavírus-járvány miatt mindenki csüggedt, és biztos örömmel veszik majd, ha hallják a hercegnő hangját. Mint mondta, „ha Diana ma is köztünk élne, biztos segítene az embereken”.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?