FÜLES

Hatalmasat csalódott Tóth Vera, erre tényleg nem számított

Az énekesnő autóját egy ismeretlen végigkarcolta, a kocsit láthatóan szánt szándékkal rongálta meg. Tóth Vera szerint tudták, hogy a jármű hozzá tartozik.
  • Szerző: Ripost

Ismeretlen rosszakaró rongálta meg a 34 éves Tóth Vera több millió forintot érő szponzorautóját. Az énekesnő szombaton még nagy örömmel posztolt a csodaszép kocsiról közösségi oldalán, amelyhez azt írta: ajándékba, használatba kapta az egyik kereskedéstől.

Fotó: TV2

Az ártatlan bejegyzésnek azonban meglett az ára, a fotó feltöltését követő reggelre ugyanis valaki végigkarcolta a gyönyörű járgány oldalát, Vera szerint pedig ez nem lehetett véletlen.

„A kocsi mellett nem volt közvetlen járda, ehhez oda kellett menni és szándékosan megrongálni. Erre aki vette a fáradságot, az nagyon rosszindulatú ember. Nem mondom, hogy biztos, hogy nekem szólt, de ahol álltam, ott többen tudják, hogy az én autóm. Nem kell hozzá helyinek lenni. Elég egyszerű következtetésből is leszűrhető” – nyilatkozta a Blikknek a feldúlt énekesnő.

Valaki szánt szándékkal végigkaristolta az autómat éjjel. Tudom, hogy nekem szól, ott, ahol álltam vele, csak nekem szólhatott. Az illető pontosan tudta, hogy én használom. Lehet a tegnapi post miatt.. Tessék, nézzétek meg és válaszoljatok arra, hogy mire jó ez? Komolyan mondom, néha csak nézek magam elé, és semmit nem értek az emberből. Mercedes Benz márkanagykövet vagyok. A női autozó-soför vonal erősítése miatt (is) kértek fel. Megfelelek az elvárásoknak, az arculatnak a mögöttem lévő tartalmas, munkás, példás munka/karrier miatt. Megtisztelő felkérés volt, nem is tudom, miért kellett volna nemet mondanom? Ezek szuper visszajelzések egy ember életében. Soha nem kérkedek azzal, amim van, kötelességemet teljesítem a Hovány csoport felé, ami szigorú szabályokhoz kötött. Te, aki ezt csináltad és ettől most sokkal jobban érzed magad, gondolkodj el az életeden és ne engem okolj azért, mert neked nem sikerül úgy, ahogy nekem. Nem vagyok senki senkije, akinek a farvizén elérhettem volna, amit, messziről jöttem és csak magamnak köszönhetem, amim van. Én is rohadt fáradt vagyok néha és én is mocskosul sokat dolgozom és van, hogy alig alszom. Hidd el, nekem is nehéz sokszor, még akkor is, ha kaptam egy csinos kocsit a Mercedestől (hasznàlatra). Nyilván egy polírozás majd megoldja, de a szívemet nem fogja tudni egy darabig kipolírozni. Szomorú lettem.😞

Egy ilyen kár helyrehozatala körülbelül 50 ezer forintba kerül a pórul járt tulajdonosoknak, ami ugyan megfizethető árnak tűnhet, de a szándékosság ténye az, ami kifejezetten zavarja Verát. Ennek ellenére nem kíván jogi lépéseket tenni az ügyben.

„Elég mély a karcolás, lehet érezni, hogy szándékos volt. Feljelentést nem teszek, kamera sem volt. Nem az én tulajdonom, de ezt fel is tüntetem. Szomorú vagyok, hogy ez valakinek örömet szerez. Nem azért csinálták, mert valakinek ártottam, nem ártottam senkinek. Talán a szombati Insta-posztomat értették félre” – mondta szomorúan az énekesnő.

Tóth Vera azt is elárulta, kifejezetten csalódott, hogy nem sikerült megvédenie az ajándékba kapott autót.

„Még soha nem volt ilyen eset az életemben, remélem, nem is lesz. Nagyon vigyázok erre az autóra, mint a szemem fényére. Baromira tiszteletben tartom más tulajdonát. Ezért is vagyok szomorú, hogy ez történt. Kudarcnak élem meg, hogy nem tudtam rá jobban vigyázni. Biztosan hamar megoldja a biztosító, de ez nem vigasztal” – zárta gondolatait az énekesnő.