FÜLES

Hatalmas bejelentést tett Sas József: még idén vissza akar térni

A legendás művésznek nagy tervei vannak, már új jeleneteket is kitalált. Még idén szeretné azokat színpadra vinni.
  • Szerző: Ripost

Sas József hosszú hónapok óta él ágyhoz kötve, előbb egy thaiföldi kórházban, majd a budakeszi rehabilitációs intézetben, azután az izraelita szeretetotthonban – most pedig otthon ápolják. Az agyvérzés lelassította, szinte mozgásképtelenné tette, ám a tudata tiszta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Nézze meg az erkélyt, látja azt a hosszú vaskorlátot, az legalább tizenöt méter. Most már ennyit tudok sétálni, az egyik végétől a másikig. Igaz, segítségemre van egy kedves, figyelmes gyógytornászhölgy. Hetente három alkalommal jön hozzám... Az étvágyam talán túlságosan is jó, felszedtem néhány kilót, de rám fér, mert nagyon lefogytam. Jó lenne jönni-menni úgy, mint régen, de türelmesnek kell lennem. Pedig hiányzik a színpad, a közönség” – mondta a Story magazinnak a humorista.

Zsuzsanna asszony, Sas József felesége szerint nem kevés pénzt emészt fel a betegség, de ő bármit megadna, hogy meggyógyuljon a férje.

Sas elmondta, hogy sokat tévézik. „Tévézés közben pedig az jár a fejemben, hogy szilveszterkor valamilyen formában már én is szeretnék, ha nem is képernyőre kerülni, de szórakoztatni. Két teljesen kész jelenet állt össze a fejemben, és ha rajtam múlik, akkor bemutatásra is kerülnek a kabaréban. Trunkó Barnabással egyeztettem, és ha kell, autóval be tudom vitetni magam a színházba. Ez egy nagy lépés lenne a visszatéréshez” – mondta reménykedve.

És ezeket olvastad már?