FÜLES

Hatalmas a titkolózás: Rúzsa Magdi meglepetéssel készül rajongóinak

Nemsokára hivatalosan is bejelenthetik az örömhírt.
  • Szerző: Ripost

A Nemzeti Filmintézet a napokban tette nyilvánossá egyik pályázatának a végeredményét. Ebben a listában szerepel egy filmcím. A forgatókönyv megírására hárommillió forintot ítélt meg a Filmszakmai Döntőbizottság.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A film címe: Lesz, ahogy lesz, amely megegyezik Rúzsa Magdi egyik dalának a címével. Vajon mit jelent ez? Rúzsa Magdiról készül egy film? Vagy az énekesnő dalait használják fel? Vagy ez az egész csak véletlen? Ezt a kérdést tette fel a Bors a 34 éves hírességnek.

Rúzsa Magdi

„Ez nem véletlen, a Lesz, ahogy lesz című dalom is egy slágerem, és igen, egy film tervei körvonalazódnak, jelenleg még csak egy forgatókönyv-fejlesztésről van szó” – válaszolta Magdi, aki épp ezért nem akart konkrétumokba bocsátkozni.

„Örömmel és reménykedve várjuk, hogy sikerül-e egy nagyon nagy dolgot létrehozni, ami egy lassú folyamat. Jelenleg még a forgatókönyvírók dolgoznak.”

Szűkszavúan, elég sejtelmesen fogalmazott Magdi, nyilván, mert a projekt jelenlegi állásánál ennél többet még nem lehet mondani. Megkerestük a film egyik producerét, Radnai Pétert, hátha ő többet elárul.

Fotó: Bors

„Rúzsa Magdi egyértel­műen Magyarország legsikeresebb női előadója” – szögezte le Radnai Péter.

„Neki van a legtöbb olyan slágere, aminek szerzője vagy társszerzője is. A fiatal női előadók közt egyedülálló módon dupla Aréna-koncerteket tudott csinálni, és a Magdaléna című előadása is megért a Pesti Színházban száz telt házas előadást. Ezek mind-mind Magdi elképesztő népszerűségét jelzik, és akkor még nem beszéltünk a telt házas fesztiválkoncertekről. Így jött az ötlet, hogy megnézzük, hogyan működne Magdi egy másik műfajban. A projekt egyelőre itt tart, és valóban készül egy forgatókönyv, ami Magdi dalaira épül.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?