FÜLES

Forrong a palota: Harry és Meghan megint nagyon kiverte a biztosítékot

Lázad a brit királyi udvar Harry herceg és Meghan hercegné ellen. A palota munkatársai felháborítónak tartják a pár viselkedését, ám az indulatok azután szabadultak el igazán, miután nyilvánosságra került a Harryvel készült interjú, amelyet Dax Shepard színésznek adott az Armchair Expert podcastoldalán.
  • Szerző: Doris

„Az egész életem olyan volt, mint egy valóságshow és egy állatkerti séta keveréke. Mindenhol figyeltek, fotóztak, egyetlen nyugodt pillanat sem volt. Beláttam a színfalak mögé, és megismertem az üzleti modellt, ami alapján működik az életünk, nem akartam a részese lenni” – magyarázta Harry herceg az interjúban, ahol édesapjáról, Károly walesi hercegről is ejtett szót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Forrong a palota: Harry és Meghan megint nagyon kiverte a biztosítékot

Fotó: Northfoto

„Felnőtt fejjel értettem meg, hogy úgy bánt velem, ahogyan vele a szülei. Ő ezt az egy utat ismerte, pedig ahogyan nekem is, gondolom, neki is sok szenvedéssel járt. Azt akartam, hogy ez a körforgás véget érjen, mert amikor apa lettem, tudtam, hogy egészen más kapcsolatot akarok a gyermekeimmel”.

Az udvar tavaly januárban jelentette be, hogy II. Erzsébet királynő unokája a párjával együtt kivonul a királyi családból, a továbbiakban a monarchia hivatalos programjaiban nem vesznek részt. A házaspár a Sussex hercege és hercegnője címet megtartotta, ám az interjú után a palota több munkatársa is kiakadt, mondván, nem méltók rá, illendő lenne, ha mindketten lemondanának róla.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?